ΑρχικήinetGoogle Messages: Βελτιωμένη εμπειρία αποστολής φωτογραφιών

Google Messages: Βελτιωμένη εμπειρία αποστολής φωτογραφιών

Google Messages

Φαίνεται ότι η Google ξεκινάει ένα ακόμα τεστ στα μηνύματα του Google Messages που παρέχει μια μικρή βελτίωση μεν, αλλά προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία όταν στέλνεται πολλαπλές εικόνες.

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Η Google άρχισε να δοκιμάζει μια νέα επισύναψη στο Google Messages για τους χρήστες που τραβούν φωτογραφίες μέσω της γρήγορης συντόμευσής του.
  • Η σελίδα επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν περισσότερες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το “Προσθήκη περισσότερων,” να γράψουν ένα μήνυμα ή να στείλουν.
  • Η πιο πρόσφατη ανανέωση της επισύναψης της κάμερας φτάνει γρήγορα μετά την εκδοχή του Messages που έλαβε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο viewfinder.

Δείτε επίσης: Google Messages: Ξεκινά την κυκλοφορία προσαρμοσμένων χρωμάτων RCS

Όπως εντοπίστηκε από το AssembleDeBug στο X, η Google δοκιμάζει μια νέα οθόνη επισύναψης κατά τη λήψη φωτογραφιών στο Messages χρησιμοποιώντας τη συντόμευσή του. Η πιο πρόσφατη beta έκδοση της εφαρμογής, έκδοση 20240318 openbeta_dynamic, τώρα εμφανίζει τα πλήκτρα “Προσθήκη περισσότερων” και “Αποστολή” αντί για τις επιλογές λήψης και αποστολής της τρέχουσας έκδοσης.

Google Messages

Δείτε ακόμα: Android 15: Μηνυμάτα με Δορυφορική Υποστήριξη και Flip Foldable

Επιπλέον, οι δοκιμαστές της beta έχουν τη δυνατότητα να δουν ένα πλαίσιο για να πληκτρολογήσουν ένα μήνυμα για την εικόνα που πρόκειται να στείλουν. Η περαιτέρω πειραματική διαδικασία έδειξε ότι η επιλογή να τραβήξετε και να επισυνάψετε μια άλλη φωτογραφία θα ανανεώσει την οθόνη, αλλά το Messages θα διατηρήσει το προηγουμένως πληκτρολογημένο μήνυμά σας.

Στο πιο πρόσφατο τεστ της Google για το Messages λείπει μια σημαντική λειτουργία: η επεξεργασία. Η ανακάλυψη του AssembleDeBug δεν περιλαμβάνει το κουμπί “επεξεργασία” που παρέχει η σταθερή έκδοση του Messages. Μιας και η δοκιμή μόλις άρχισε, μπορεί να είναι θέμα χρόνου μέχρι η Google να προσθέσει ένα κουμπί επεξεργασίας για τις φωτογραφίες στη νέα σελίδα επισύναψης.

Η ανάρτηση σημειώνει ότι έχει βιώσει τη νέα σελίδα επισύναψης στο Messages σε πολλές συσκευές στην έκδοση beta. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η πλειονότητα αυτών που έχουν την beta έκδοση του Messages θα δουν αυτή τη δοκιμή (από τις 25 Μαρτίου) και στο εξής.

Η πιο πρόσφατη δοκιμή της κάμερας στο Messages για τους χρήστες Android έφτασε λίγο μετά την εφαρμογή να λάβει ένα ολοκαίνουριο viewfinder. Η Google πραγματοποίησε μια αναβάθμιση από την πλευρά του διακομιστή για το Messages στις 15 Μαρτίου που αναδιαμόρφωσε το UI που θα βρίσκουν οι χρήστες όταν τραβούν μια φωτογραφία. Το απλοποιημένο UI πρόσφερε επιλογές ζουμ, μια εύκολη εναλλαγή μπροστινής/πίσω κάμερας και επιλογές για λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Δείτε επίσης: Νέα προσθήκη στο Threads: Trending Now

Δυστυχώς, οι πιο πρόσφατες αλλαγές στο UI εγκατέλειψαν το εικονίδιο με τις ρυθμίσεις της κάμερας για περισσότερες ρυθμίσεις. Αυτή η μικρή σελίδα προηγουμένως επέτρεπε στους χρήστες να πειράξουν το φλας, τους χρονοδιακόπτες της κάμερας και το κανονικό της κάμερας.

Άλλωστε, η Google προετοιμάζεται να ενσωματώσει το Gemini στο Messages, και ξεκίνησε μια beta έκδοση για όσους έχουν κατάλληλες συσκευές. Η εξέταση του κώδικα της εφαρμογής έδειξε ότι το Gemini λειτουργεί παρόμοια με την εκδοχή του για υπολογιστές, παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε επεκτάσεις εφαρμογών της Google όπως Maps, Gmail, Wallet, Πτήσεις και περισσότερα. Το AI bot μπορεί επίσης να βοηθήσει τους χρήστες με την κωδικοποίηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε μια ομαδική συνομιλία, αν και το τελευταίο δεν λειτούργησε σωστά.

Πηγή: androidcentral

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS