ΑρχικήUpdatesAudi: Παρουσιάζει επίσημα το νέο Q6 e-tron αυτό τον μήνα

Audi: Παρουσιάζει επίσημα το νέο Q6 e-tron αυτό τον μήνα

Η Audi θα παρουσιάσει επίσημα το νέο Q6 e-tron αυτό τον μήνα, υποσχόμενη να «ξεπεράσει τις προσδοκίες σας».

Audi Q6 e-tron

Έπειτα από πολλά χρόνια, η εταιρεία είναι έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα του Q6 e-tron – του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου που θα βασίζεται στην Premium Platform Electric (PPE) που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Porsche.

Δείτε ακόμα: Audi RS6 Avant GT: Η Απόλυτη Έκδοση με Έμφαση στην Απόδοση

Το Q6 αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της Audi που γίνεται πλήρως ηλεκτρικό. Παρ’ όλα αυτά, το προσαρμοσμένο Q6 e-tron διαφέρει μηχανικά από τον προκάτοχό του με κινητήρα καύσης, αλλά με τον βέλτιστο τρόπο. Κατασκευάστηκε στην κορυφή της πλατφόρμας PPE, η οποία μελλοντικά θα τροφοδοτεί επίσης το πλήρως ηλεκτρικό Macan της Porsche.

Η Audi παρουσίασε για πρώτη φορά το Q6 e-tron κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου το φθινόπωρο του 2023 πριν ξεκινήσει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Ingolstadt στη Γερμανία. Εκείνη την περίοδο, οι σχεδιαστές της Audi επεσήμαναν ότι η εσωτερική διάταξη βρισκόταν στο επίκεντρο της σχεδίασης του ηλεκτρικού οχήματος, καθώς αγνόησαν τους συμβατικούς κανόνες και το όχημα διαμορφώθηκε από μέσα προς τα έξω.

Η Audi αρχικά υποσχέθηκε αυτονομία 600 χλμ αποκλειστικά ηλεκτρική και φόρτιση με ρυθμούς έως 270 kW χάρη στη νέα πλατφόρμα 800V του Q6 e-tron. Σήμερα, μάθαμε ότι αυτές καθώς και άλλες λεπτομέρειες, θα επιβεβαιωθούν (ή θα αλλάξουν) αργότερα αυτό τον μήνα.

Η Audi βελτιώνει το Q6 e-tron ενόψει της αποκάλυψης στις 18 Μαρτίου.

Audi Q6 e tron

Πρόσφατα, η Audi AG ανάρτησε την παραπάνω εικόνα στη σελίδα της στο LinkedIn με την ακόλουθη λεζάντα:

Διαβάστε επίσης: 2023 Audi S6: Ισορροπία μεταξύ αποδόσεων και πολυτέλειας

«Ξεπεράστε τις προσδοκίες σας και παρακολουθήστε την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου, πλήρως ηλεκτρικού Audi Q6 e-tron στις 18 Μαρτίου 2024.»

Η 18η Μαρτίου είναι η επιβεβαιωμένη ημερομηνία για να μάθετε περισσότερα για το Audi Q6 e-tron, εσωτερικά και εξωτερικά. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία που μας ενδιαφέρουν, όπως τα χαρακτηριστικά, οι τιμές και, φυσικά, οι επίσημες ανακοινώσεις της σειράς.

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS