ΑρχικήinetBarbie Flip Phone: Η HMD φέρνει το smartphone της Barbie

Barbie Flip Phone: Η HMD φέρνει το smartphone της Barbie

Αγαπάτε και εσείς τη Barbie; Αν ναι ετοιμαστείτε! Έρχεται ένα ροζ και αστραφτερό smartphone, το Barbie Flip Phone, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν την αγαπημένη σας κούκλα!

Το Barbie Flip Phone θα κατασκευαστεί από την HMD, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τα τηλέφωνα Nokia.

Η HMD συνεργάζεται με τη Mattel για το τηλέφωνο Barbie, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο. Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για το σχεδιασμό του, αλλά υπόσχεται να ενσωματώσει το vintage chic style.

Δείτε επίσης: Το νέο παιχνίδι Peach της δίνει μεταμορφώσεις σαν της Barbie

Barbie Flip Phone αναδιπλούμενο smartphone

Θα είναι ένα αναδιπλούμενο smartphone που θα προσφέρει μια εμπειρία τηλεφώνου με ενημερωμένες δυνατότητες, αντί για μια εμπειρία smartphone. Αυτό είναι σύμφωνο με τη δέσμευση της HMD να μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε στην τάση της ψηφιακής αποτοξίνωσης. Το Barbie Flip Phone θα προσφέρει μια νέα επιλογή στους Gen Z και τους millennials που θέλουν να παραμένουν συνδεδεμένοι, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Lars Silberbauer της HMD είπε ότι το Barbie Flip Phone δεν είναι ένα παιχνίδι, αλλά θα είναι ένα πλήρες λειτουργικό τηλέφωνο που θα καλύπτει τις βασικές ανάγκες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας. Επίσης, υποσχέθηκε ότι θα είναι ένα τηλέφωνο που θα μπορεί να έχει κάποιος για πολλά χρόνια. Είναι γνωστό ότι οι συσκευές Nokia που φτιάχνονται από την HMD είναι πολύ ανθεκτικές. Τα ίδια πρότυπα θα ισχύουν για το Barbie Flip Phone.

Δείτε επίσης: Πείραμα με Barbie μπορεί να βοηθήσει την αποστολή Artemis στο φεγγάρι

Ο Silberbauer επεσήμανε, ακόμα, ότι το τηλέφωνο Barbie δεν είναι μόνο για γυναίκες. “Είναι για κάθε είδους θαυμαστή της Barbie“, είπε. Το τηλέφωνο θα αποτίνει φόρο τιμής στο “εξαιρετικό στυλ” που έχει δείξει η Barbie από τότε που κυκλοφόρησε, με τις ομάδες σχεδιασμού της Mattel και της HMD να συνεργάζονται για να το κάνουν το καλύτερο δυνατό προϊόν για τους ανθρώπους που αγαπούν τη Barbie.

Η συνεργασία αυτή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αγορά κινητών τηλεφώνων. Μπορεί να προσελκύσει νέους καταναλωτές στην αγορά κινητών τηλεφώνων. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει νεότερες γενιές που μπορεί να έχουν μια συναισθηματική σύνδεση με τη Barbie, καθώς και ενήλικες που θυμούνται με νοσταλγία τις κούκλες των παιδικών τους χρόνων.

Δείτε επίσης: Smartphones: Η Apple ξεπέρασε τη Samsung στην Ευρώπη

Barbie Flip Phone HMD τηλέφωνο
Barbie Flip Phone: Η HMD φέρνει το smartphone της Barbie

Επίσης, αυτή η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες συνεργασίες μεταξύ τεχνολογικών εταιρειών και μη τεχνολογικών brands. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα τάση για πιο προσαρμοσμένα και εξατομικευμένα κινητά τηλέφωνα, προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

Γενικά, μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie, έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά προϊόντα εμπνευσμένα από την αγαπημένη κούκλα. Από το Xbox μέχρι την Airbnb, οι εταιρείες εκμεταλλεύονται το Barbie brand για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

πηγή: www.cnet.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS