ΑρχικήinetΤα 10 χειρότερα smartphone όλων των εποχών!

Τα 10 χειρότερα smartphone όλων των εποχών!

Τα smartphone έχουν επαναστατήσει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας και της πληροφόρησης.

χειρότερα smartphone

Παρότι το iPhone συχνά θεωρείται το πρώτο smartphone λόγω των καινοτόμων χαρακτηριστικών του, έχουν κυκλοφορήσει από τότε πολλά μοντέλα με διάφορα επιτυχημένα και αποτυχημένα χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά έχουν κριθεί ως αποτυχημένα λόγω ελαττωματικών χαρακτηριστικών καθώς και της χαμηλής ποιότητας κατασκευής.

Διαβάστε περισσότερα: Πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη ενημέρωσης στο smartphone σας;

Galaxy Note 7

Η Samsung κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία τη σειρά Galaxy Note, προσφέροντας καινοτόμα χαρακτηριστικά και μεγάλη οθόνη για να ικανοποιήσει τη ζήτηση για μεγαλύτερες συσκευές. Ωστόσο, το Note 7 αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τις μπαταρίες του, παίρνοντας φωτιά και προξενώντας σημαντική ζημιά στην εταιρεία, καθιστώντας το εν λόγω μοντέλο ανεπιτυχές.

Το πρώτο HTC

Το Facebook προσπάθησε να ενσωματωθεί στην εμπειρία των κινητών τηλεφώνων μέσω των συσκευών ChaCha, Salsa και τελικά με το Facebook Home στο τηλέφωνο HTC First. Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες δεν σημειώθηκαν με επιτυχία, καθώς οι χρήστες δεν φάνηκε να ενδιαφέρονται για την ένταξη του Facebook στα κινητά τους. Αυτή η στρατηγική δεν υιοθετήθηκε ξανά από το Facebook στο μέλλον, καθώς φάνηκε ότι οι χρήστες δεν ήταν πρόθυμοι για μια τόσο στενή σύνδεση με την κοινωνική πλατφόρμα.

Amazon Fire Phone

Η πρώτη είσοδος της Amazon στην αγορά των κινητών τηλεφώνων με το Fire Phone δεν κατάφερε να έχει επιτυχία. Παρά την προσπάθειά της να προσφέρει υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά, η τιμολόγηση και η έλλειψη πρόσβασης στις υπηρεσίες της Google αποτέλεσαν σημαντικά μειονεκτήματα. Το Fire Phone αποτελεί ένα παράδειγμα, πώς η προσπάθεια να αναγκάσει τους χρήστες σε νέες εμπειρίες με υψηλή τιμή μπορεί να αποτύχει.

Blackberry Storm

Η Research In Motion (RIM), η εταιρεία κατασκευής του Blackberry, παρουσίαζε ηγετικό ρόλο στην καινοτομία και τις πωλήσεις στον κλάδο της, έχασε όμως τη θέση της λόγω του ανταγωνισμού από το iPhone της Apple. Η προσπάθεια του Blackberry Storm, το πρώτο τηλέφωνο με οθόνη αφής, αποδείχθηκε ανεπιτυχής λόγω τεχνικών προβλημάτων και καθυστέρησης στην ενημέρωση λογισμικού. Αυτή η αποτυχία οδηγεί στο κλείσιμο της RIM και τη διακοπή της παραγωγής των τηλεφώνων Blackberry.

Kyocera Echo

Η Kyocera προσπάθησε να ξεχωρίσει στην αγορά των κινητών τηλεφώνων με το Echo, ένα smartphone με διπλή οθόνη που κυκλοφόρησε το 2011. Παρότι η ιδέα των διπλών οθονών ήταν καινοτόμα, το hardware και το software δεν ήταν σωστά προετοιμασμένα, με αποτέλεσμα την μέτρια απόδοση και τη λιγότερο ελκυστική εμφάνιση της συσκευής. Η Echo δεν κατάφερε να κερδίσει μεγάλο κοινό και παρέμεινε ένα σχετικά άγνωστο παράδειγμα στην ιστορία των κινητών τηλεφώνων.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί δεν πρέπει να περπατάτε και να χρησιμοποιείτε το smartphone;

χειρότερα smartphone

Samsung Galaxy Fold

Το Samsung Galaxy Fold αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της χρήσης πλαστικού στην οθόνη του, το οποίο οδήγησε σε διάφορα ζητήματα όπως ξεκόλλημα του επάνω στρώματος της οθόνης, εξογκώματα και μαύρες γραμμές. Παρά το πλεονέκτημα της αναδίπλωσης της οθόνης, η υψηλή τιμή περίπου 2.000 δολάρια (~1.856€) και η ανάγκη για προσεκτική χρήση το καθιστούν λιγότερο ελκυστική επιλογή. Μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα με το πλαστικό, η συσκευή μπορεί να μην αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην αγορά.

RED Hydrogen One

Η εταιρεία RED παρουσίασε το RED Hydrogen One, ένα τηλέφωνο με ολογραφική τρισδιάστατη οθόνη τεχνολογίας “4V”. Παρά τα περίπλοκα χαρακτηριστικά του, όπως τα πλαϊνά κουμπιά που ήταν εύκολο να πατηθούν, απέτυχε να εντυπωσιάσει τους καταναλωτές. Η αντίδραση προς την τεχνολογία του ήταν διχασμένη, με αναφορές σε αίσθηση ναυτίας και περιορισμένη συμβατότητα με εφαρμογές. Τελικά, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας φωτογραφικών μηχανών, εγκαταλείποντας την προσπάθεια στον τομέα των κινητών τηλεφώνων.

iPhone 6

Η Apple έλαβε κριτική για ζητήματα όπως το “Bendgate” και η “Touch Disease” στο iPhone 6. Εσωτερικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι η εταιρεία είχε ενημερωθεί για αυτά τα προβλήματα. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων με αντικατάσταση αποδείχτηκε απογοητευτική για τους καταναλωτές που είχαν πληρώσει ήδη μια υψηλή τιμή για προϊόντα με γνωστά ζητήματα.

HTC EVO 3D

Η τρισδιάστατη ψυχαγωγία αποτελεί μια από τις πιο πρωτοποριακές εφευρέσεις της σύγχρονης εποχής. Οι Βικτωριανοί, μαγεμένοι από τον άγνωστο κόσμο, θαύμαζαν απομακρυσμένα μέρη μέσω ειδικών στερεοσκοπικών θεατών που δημιουργούσαν τρισδιάστατα εφέ μέσω διπλών εικόνων. Η μαγεία της τεχνολογίας 3D συνεχίστηκε μέσα στις δεκαετίες, με τις ταινίες τρόμου 3D και την ανεπιτυχή τηλεόραση 3D, καταλήγοντας στο κινητό τηλέφωνο HTC EVO 3D. Κατασκευασμένο σε μια περίοδο όπου η HTC ηγούνταν στον χώρο των smartphones, το EVO ξεχώριζε για την πρωτοπορία του, προσφέροντας μια καινοτόμο αλλά αχρείαστη εμπειρία.

10 χειρότερα smartphone

Δείτε επίσης: Η δυνατότητα μεταφοράς eSIM του Android λειτουργεί πλέον με περισσότερα smartphone brands

V Mobile N8-N

Το V-Mobile N8-N κυκλοφόρησε το 2019 ως ένα smartphone, αλλά έλαβε αρνητικές κριτικές από χρήστες και τεχνολογικά κανάλια όπως το Unbox Therapy στο YouTube. Οι αξιολογήσεις το χαρακτήρισαν ως ένα από τα χειρότερα τηλέφωνα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, με προβλήματα ακόμα και στη βασική του λειτουργία να παραμένει ενεργοποιημένο.

Πηγή: slashgear.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS