ΑρχικήinetPixel Watch 3: Η Google θα προσθέσει μια νέα επιλογή φέτος

Pixel Watch 3: Η Google θα προσθέσει μια νέα επιλογή φέτος

Pixel Watch 3
  • Η Google μπορεί να κυκλοφορήσει το Pixel Watch 3 σε δύο μεγέθη.
  • Οι θαυμαστές μπορούν επιτέλους να περιμένουν ένα Pixel Watch μεγαλύτερο από 41mm διάμετρο.
  • Το μεγαλύτερο μοντέλο Pixel Watch 3 θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία.

Η Google φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει ένα παλαιότερο ζήτημα με το επόμενο μοντέλο Pixel Watch. Σύμφωνα με το 9to5Google, η εταιρεία σχεδιάζει δύο μεγέθη για το Pixel Watch 3.

Δείτε επίσης: Pixel Watch: Λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση για το 2024

Ενώ η αναφορά δεν επιβεβαιώνει λεπτομέρειες των μελλοντικών μεγεθών του Pixel Watch 3, υποδηλώνει ότι το μεγαλύτερο από τα δύο μεγέθη μπορεί να έχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία. Ενδέχεται να μην υπάρχουν άλλες λειτουργικές διαφορές μεταξύ των μικρότερων και μεγαλύτερων εκδοχών του Pixel Watch 3.

Μέχρι στιγμής, η Google πρόσφερε το Pixel Watch μόνο σε επιλογή 41mm. Ενώ πολλοί χρήστες εκτίμησαν το συμπαγές μέγεθος της wearable συσκευής, άλλοι προτιμούν μεγαλύτερα ρολόγια. Η Samsung και η Apple προσφέρουν στους χρήστες τους τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών διαμέτρων ρολογιών. Το Galaxy Watch 6 έχει επιλογές 40mm και 44mm, ενώ το Galaxy Watch 6 Classic παρουσιάζει μεγέθη 43mm και 47mm. Το Apple Watch Series 9 είναι διαθέσιμο επίσης σε επιλογές 41mm και 45mm.

Ένα Pixel Watch 3 μεγαλύτερου μεγέθους θα μπορούσε να βοηθήσει τη Google να διευρύνει την έλξη του έξυπνου ρολογιού για όσους προτιμούν μεγαλύτερα ρολόγια με περισσότερο χώρο οθόνης και πιθανώς περισσότερη διάρκεια μπαταρίας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία είδηση για αλλαγές που σκοπεύει να κάνει η Google στην οθόνη του επερχόμενου Pixel Watch.

Δείτε επίσης: Google Pixel: Θα γίνει σύντομα μετάβαση από φυσική SIM σε eSIM;

Η μοναδική άλλη ένδειξη σχετικά με το πώς θα μπορούσε να προέρχεται από μια πατέντα που υπέβαλε η Google κάποια στιγμή πριν. Η πατέντα υποδεικνύει ότι το επόμενο Pixel Watch θα μπορούσε να έχει αισθητήρες αναγνώρισης κινήσεων. Φαίνεται ότι η Google θέλει να απλοποιήσει τον σχεδιασμό του έξυπνου ρολογιού και να αντιμετωπίσει τον ήδη περιορισμένο χώρο οθόνης κατά την πλοήγηση.

Πηγή: androidauthority.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS