ΑρχικήinetPixel Watch: Λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση για το 2024

Pixel Watch: Λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση για το 2024

Οι χρήστες του Pixel Watch και του Pixel Watch 2 ξεκινούν να λαμβάνουν την ενημέρωση λογισμικού του Ιανουαρίου 2024, αλλά δεν θα παρατηρήσουν μεγάλες αλλαγές. Οι σημειώσεις έκδοσης της ενημέρωσης αναφέρουν μόνο τις ενημερώσεις ασφαλείας και δεν θα μάθουμε ποια ζητήματα αυτές οι ενημερώσεις διορθώνουν για κάποιο διάστημα.

Δείτε επίσης: Pixel Watch 2: Θα είναι συμβατό με τις αρχικές θήκες Pixel Watch;

Pixel Watch

Η ενημέρωση ισχύει για όλα τα μοντέλα του Pixel Watch: το Ρixel Watch (GPS), το Ρixel Watch (GPS + LTE), το Ρixel Watch 2 (GPS) και το Ρixel Watch 2 (GPS + LTE). Αυτό είναι σημαντικό διότι μόνο το Ρixel Watch 2 (LTE) λάμβανε την ενημέρωση του Νοεμβρίου του 2023. Όλα τα μοντέλα λάμβαναν την ενημέρωση του Δεκεμβρίου του 2023, οπότε η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Ιανουαρίου του 2024 αντιπροσωπεύει μια σταθερότητα στις μηνιαίες ενημερώσεις του Ρixel Watch.

Για να ελέγξετε εάν το Pixel Watch σας έχει λάβει την ενημέρωση, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο ρολόι σας. Στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα Σύστημα και μεταβείτε στη σελίδα Ενημερώσεις λογισμικού. Εάν το Ρixel Watch σας έχει λάβει την ενημέρωση μέσω αέρα, θα ξεκινήσει η λήψη. Διαφορετικά, θα δείτε μια σελίδα που λέει Το ρολόι σας είναι ενημερωμένο.

Υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να επιβάλετε τη λήψη της ενημέρωσης του Ιανουαρίου 2024, που πρέπει να γνωρίζετε. Αν βρεθείτε στη σελίδα “Το ρολόι σας είναι ενημερωμένο“, πατήστε το εικονίδιο του ρολογιού στην κορυφή της οθόνης για να ανανεώσετε τη σελίδα. Έπειτα, η ενημέρωση θα αρχίσει να κατεβαίνει, αρκεί να είναι διαθέσιμη.

Η Google κυκλοφορεί την έκδοση λογισμικού TWD9.240105.004.A1 και για τα τέσσερα Pixel Watches, και η ενημέρωση βασίζεται στο Wear OS 4. Εάν δεν βλέπετε αμέσως την ενημέρωση στο Pixel Watch σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τις εικόνες OTA από τις Υπηρεσίες Google Play.

Δείτε ακόμα: Pixel Watch: Νέα ενημέρωση επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ακόμα και με άδεια μπαταρία

ενημέρωση

Οι μοναδικές σημαντικές προσθήκες που έρχονται με την ενημέρωση του Ιανουαρίου 2024 για τις συσκευές Pixel Watch είναι διορθώσεις ασφαλείας και οι λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν σε μελλοντικό Δελτίο Ασφαλείας του Ρixel Watch. Ωστόσο, η Google δεν ανακοινώνει αυτές τις λεπτομέρειες αμέσως. Αυτό δίνει στους χρήστες του Ρixel Watch χρόνο να εφαρμόσουν τις ενημερώσεις ασφαλείας πριν από τη δημοσίευση των ευπαθειών.

Παρόλο που η ενημέρωση του Ιανουαρίου 2024 δεν περιλάμβανε νέες λειτουργίες, το Pixel Watch μόλις απέκτησε μια σειρά από νέες όπως την οθόνη κλήσεων, το ξεκλείδωμα με το ρολόι και νέα πρόσωπα στο Pixel Feature Drop του Δεκεμβρίου 2023.

Το Pixel Watch είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό smartwatch που προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών. Καταρχάς, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την καρδιακή σας δραστηριότητα και το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σας, παρέχοντας σας πληροφορίες για την υγεία σας.

Επιπλέον, το Pixel Watch περιλαμβάνει λειτουργίες fitness tracking, όπως η καταγραφή των βημάτων, των θερμίδων που καίτε, της απόστασης που διανύσατε και της ποιότητας του ύπνου σας. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να διατηρείτε τη φυσική σας κατάσταση.

Δείτε επίσης: Το Pixel Watch 2 Αποκτά Εγγύηση «Preferred Care»

ΤοΡixel Watch επιτρέπει επίσης την αποστολή και λήψη μηνυμάτων, καθώς και την πραγματοποίηση κλήσεων, χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε υπενθυμίσεις και να ρυθμίσετε ξυπνητήρια, καθιστώντας το ιδανικό για την οργάνωση της καθημερινότητάς σας.

Τέλος, το Pixel Watch προσφέρει ενσωματωμένη υποστήριξη για τον Google Assistant, που σας επιτρέπει να εκτελείτε εντολές φωνής και να λαμβάνετε προσωποποιημένες πληροφορίες και υπενθυμίσεις.

Πηγή: androidcentral

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS