ΑρχικήinetSamsung Galaxy Watch 6: Σφάλμα στο design των λουριών, οδηγεί σε πτώση...

Samsung Galaxy Watch 6: Σφάλμα στο design των λουριών, οδηγεί σε πτώση ρολογιών από τον καρπό

Η Samsung έκανε μερικές αναβαθμίσεις στο smartwatch της σειράς Galaxy Watch 6 φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστρεφόμενου καντράν για πλοήγηση και ενός νέου μηχανισμού στερέωσης του ιμάντα που ονομάζεται «one-click system».

Samsung Galaxy Watch 6

Προηγουμένως, οι χρήστες έπρεπε να τραβήξουν πίσω μια καρφίτσα (pin) για να συνδέσουν ή να αποσπάσουν τον ιμάντα, ενώ το Galaxy Watch 6 χρησιμοποιεί ένα μόνο κουμπί. Αυτό καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη την αλλαγή των ιμάντων και το νέο σύστημα είναι επίσης συμβατό με παλαιότερα smartwatches.

Δείτε περισσότερα: Samsung Galaxy S24: Θα χρησιμοποιήσει Chip Exynos 2400 στην Ευρώπη;

Ωστόσο, ορισμένοι ιδιοκτήτες της σειράς Galaxy Watch 6 ανέφεραν, ότι οι νέοι ιμάντες μπορεί να αποσπαστούν κατά λάθος και επισημαίνουν το σχεδιαστικό σφάλμα του νέου μηχανισμού ιμάντα “one-click” στη σειρά Galaxy Watch 6.

Για χρήστες με πυκνά κόκκαλα στον καρπό, το κουμπί “strap’s quick-release” μπορεί να πατηθεί κατά λάθος, προκαλώντας την αποκόλληση του ιμάντα από το ρολόι. Αυτό οδήγησε στην πτώση ορισμένων ρολογιών από τους καρπούς των ανθρώπων, κυρίως κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube (παρακάτω το link) παρουσιάζει τον τρόπο που μπορεί να πιεστεί το quick-release κουμπί από τον καρπό, ειδικά αν το ρολόι φοριέται σφικτά και χαμηλότερα από τον καρπό. Κάποιοι χρήστες έχουν υποδείξει, ότι το ρολόι πρέπει να φοριέται πάνω από το κόκκαλο του καρπού, άλλοι όμως υποστηρίζουν, ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό ή άνετο.

Δείτε περισσότερα: OnePlus Open: Θα είναι πιο ανθεκτικό από το Galaxy Z Fold 5;

Η Samsung δεν έχει ακόμη αναφερθεί σε αυτό το θέμα, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που οι χρήστες μπορούν να κάνουν για να αποτρέψουν την πτώση των ρολογιών τους. Ένας τρόπος είναι να φοράνε το ρολόι πιο χαλαρά, καθώς αυτό μειώνει τον κίνδυνο πατήματος του κουμπιού “quick release”. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσουν ένα διαφορετικό λουρί με pin-based μηχανισμό. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λουράκι με τo pin του Galaxy Watch 5, καθώς υποστηρίζεται και από το Watch 6.

Επιπλέον, αν σκέφτεστε να αποκτήσετε το Galaxy Watch 6, μια καλή ιδέα θα ήταν να επισκεφτείτε ένα φυσικό κατάστημα και να δοκιμάσετε το ρολόι πριν το αγοράσετε. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νέο μηχανισμό του ιμάντα και να διαπιστώσετε αν είναι άνετος για εσάς.

Πηγή: gizmochina.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS