ΑρχικήbusinessSony: Αγοράζει το 50% της μουσικής του Michael Jackson για 600 εκατ.$

Sony: Αγοράζει το 50% της μουσικής του Michael Jackson για 600 εκατ.$

Ο Όμιλος Sony αποκτά μισό συμφέρον στον μουσικό κατάλογο του αείμνηστου ποπ σταρ Michael Jackson αγοράζοντας το 50% της μουσικής του, για τουλάχιστον 600 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το Billboard, λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη τέτοιου είδους συμφωνία που έχει γίνει ποτέ.

Sony Michael Jackson

Η συμφωνία μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες που αποτελούν μέρος του εκδοτικού καταλόγου Mijac, ανέφερε η δημοσίευση της μουσικής βιομηχανίας, επικαλούμενη πηγές που δεν προσδιόρισε.

Τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν την κυριότητα βασικών ηχογραφήσεων και τη δημοσίευση των τραγουδιών του Michael Jackson, καθώς και τον κατάλογο Mijac. Το περιουσιακό σύμπλεγμα του Michael Jackson είχε πωληθεί νωρίτερα, με το ήμισυ των μετοχών να μεταβιβάζονται στη Sony/ATV Music Publishing, μία συμμετοχή που περιλάμβανε τραγούδια των Beatles.

Διαβάστε ακόμη: Η Sony βελτιώνει το DualSense Controller με νέο PS5 beta update

Ο Michael Jackson, ένας από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της ποπ μουσικής, έφυγε από τη ζωή το 2009, αφήνοντας μια περιουσία εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων αλλά μεγάλα χρέη για να καλύψει.

Sony Michael Jackson

Σύμφωνα με το Billboard, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο μια νέα βιογραφική ταινία για τον τραγουδιστή με τίτλο “Michael” προκαλώντας ενδιαφέρον στους οπαδούς του. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τραγουδιστή και την ταινία αναμένονται να δημοσιευτούν καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία.

Πηγή: japantimes.co.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS