ΑρχικήUpdatesSignal: Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο δημοσιεύσης των Stories

Signal: Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο δημοσιεύσης των Stories

Η εφαρμογή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων Signal εισήγαγε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις επιλογές δημοσίευσης της ιστορίας τους.

Δείτε επίσης: Το Signal δοκιμάζει την δυνατότητα των Stories

Signal

Η νέα λειτουργία θα διαγράφει αυτόματα τα Stories 24 ώρες μετά την κοινοποίησή τους, αλλά οι χρήστες μπορούν να τα διαγράψουν και χειροκίνητα οποιαδήποτε στιγμή πριν από αυτό.

Η διατήρηση του απορρήτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απλή – απλά πηγαίνετε στα Settings και απενεργοποιήστε την επιλογή “Stories” για να διατηρήσετε το απόλυτο απόρρητο.

Δείτε επίσης: Signal Android: Θα σταματήσει την υποστήριξη για SMS μηνύματα

«Τα Stories έχουν δημιουργήσει μια σημαντική αλλαγή στην επικοινωνία στον τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. H εισαγωγή τέτοιων συναρπαστικών χαρακτηριστικών είναι μια άλλη δυναμική για την ενίσχυση του content engagement σε hassle-free mode», ανέφερε μια επίσημη έκθεση.

Αν και οι χρήστες ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με την ικανότητα του Signal να διατηρεί την ιδιωτικότητα, η νέα λειτουργία που παρουσιάστηκε επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πιο προσωπικές συζητήσεις με άλλους.

Η πλατφόρμα έχει επιλέξει να χειρίζεται την προβολή του Story με ευρύτερο τρόπο.

Η εταιρεία είπε ότι όλες οι επαφές του Signal έχουν πρόσβαση στην προβολή ιστοριών. Αυτό περιλαμβάνει τα άτομα στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, όλους όσους είχατε μια προσωπική συνομιλία (ακόμη και χωρίς να τους προσθέσετε ως επαφή) και όλους όσους έχουν αποδεχτεί ένα αίτημα μηνύματος.

Δείτε επίσης: WhatsApp, Signal και Threema ευάλωτα στο απόρρητο των location data

Σύμφωνα με την έκθεση, οι άνθρωποι μπορούν πλέον να μοιράζονται ιστορίες με περιορισμένο αριθμό ατόμων ή ομάδων. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας μιας εξατομικευμένης μορφής που επιτρέπει στον δημιουργό να δει ποιος έχει δει το story του.

Το Signal είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για να διατηρεί τα μηνύματά σας ιδιωτικά.

Πηγή πληροφοριών: businessinsider.in

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS