ΑρχικήinetYouTube Music νέος σχεδιασμός: Τα playlists θα ξεχωρίζουν στο home tab

YouTube Music νέος σχεδιασμός: Τα playlists θα ξεχωρίζουν στο home tab

Φαίνεται ότι το YouTube Music μπορεί να κυκλοφορήσει έναν νέο σχεδιασμό για τις λίστες αναπαραγωγής, καθώς εμφανίζονται πλέον ως κάρτες με περισσότερες πληροφορίες στην αρχική καρτέλα. Αυτό διαφέρει από τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται άλλες ομάδες τραγουδιών στην αρχική σελίδα, οπότε θα πρέπει να κάνει την εύρεση και την ακρόαση των λιστών αναπαραγωγής πολύ πιο εύκολη.

Δείτε επίσης: Το YouTube για Android ενημερώθηκε με homescreen widgets

YouTube Music

Tο 9to5Google αναφέρει ότι ορισμένοι χρήστες έχουν δει ένα νέο σχεδιασμό για την αρχική καρτέλα του YouTube Music, με τις λίστες αναπαραγωγής να εμφανίζονται πιο εμφανώς. Δεν είναι σαφές πόσο ευρέως διαθέσιμος είναι ο νέος σχεδιασμός, καθώς ενδέχεται να βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο.

Δείτε επίσης: Το YouTube προσφέρει πιστοποίηση σε κανάλια που σχετίζονται με την υγεία

Η εφαρμογή με τον νέο σχεδιασμό θα πρέπει τώρα να εμφανίζει μια κάρτα playlist στο home feed με ένα εξώφυλλο λίστας αναπαραγωγής στην επάνω αριστερή γωνία, τον κάτοχο της λίστας αναπαραγωγής, τον αριθμό τραγουδιών και τρία τραγούδια που περιλαμβάνονται στη λίστα αναπαραγωγής. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια σειρά από κουμπιά δράσης που σας επιτρέπουν να παίξετε ένα τραγούδι, να ξεκινήσετε το radio και να προσθέσετε ένα τραγούδι στη δική σας λίστα αναπαραγωγής.

Εάν αυτό κυκλοφορήσει στο κοινό, θα σηματοδοτήσει ένα τεράστιο βήμα προς τα πάνω από την τυπική σχεδίαση καρτελών αρχικής οθόνης, στην οποία εμφανίζονται μόνο καρουζέλ με εξώφυλλο άλμπουμ και καλλιτέχνες. Με αυτή τη νέα διάταξη, θα μπορείτε να βλέπετε ποια τραγούδια περιλαμβάνονται σε μια λίστα αναπαραγωγής αντί μόνο τον καλλιτέχνη, καθιστώντας ευκολότερη την ανακάλυψη. Με άλλα λόγια, ζωντανεύει έναν κατά τα άλλα τετριμμένο σχεδιασμό του home page.

Δείτε επίσης: Το YouTube θα αποκτήσει νέα εμφάνιση και πρόσθετες λειτουργίες

Με στόχο να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες εφαρμογές music streaming, το YouTube Music έχει κάνει διάφορες αλλαγές τα τελευταία χρόνια – μία από αυτές είναι ένας βελτιωμένος αλγόριθμος song radio που βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν νέους καλλιτέχνες.

Πέρυσι, η υπηρεσία πρόσθεσε και μια λειτουργία ανακάλυψης λιστών αναπαραγωγής που συνιστά ένα μείγμα από επιμελημένες και δημιουργημένες από χρήστες λίστες αναπαραγωγής. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις νέες συστάσεις στο κάτω μέρος των προσωπικών σας λιστών αναπαραγωγής.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS