ΑρχικήUpdatesΤο YouTube για Android ενημερώθηκε με homescreen widgets

Το YouTube για Android ενημερώθηκε με homescreen widgets

Το YouTube για Android πλέον προσφέρει widgets αρχικής οθόνης που παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση και στα βασικά μέρη της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Το YouTube προσφέρει πιστοποίηση σε κανάλια που σχετίζονται με την υγεία

YouTube Android

Δείτε επίσης: Το YouTube θα αποκτήσει νέα εμφάνιση και πρόσθετες λειτουργίες

Η πρώτη λειτουργία που προσφέρει αυτό το λογισμικό είναι η δυνατότητα εύκολης αναζήτησης στο YouTube. Όταν κάνετε κλικ στο πεδίο κειμένου, ανοίγει η εφαρμογή YouTube με το πληκτρολόγιο που είναι ήδη παρόν. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τη φωνή σας, υπάρχει και μια επιλογή φωνητικής συντόμευσης που βρίσκεται στα δεξιά.

  • Quick Actions: Βρείτε αυτό που ψάχνετε στο YouTube γρήγορα και εύκολα.
  • Search: Ο πιο γρήγορος τρόπος αναζήτησης στο YouTube

Το widget “Search” σας προσφέρει τη λειτουργικότητα που θέλετε. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία “Quick Actions” με πανομοιότυπο πεδίο αναζήτησης. Επίσης τα tabs/feeds Home, Shorts, Subscriptions και Library είναι προσβάσιμα με ένα άγγιγμα. Ωστόσο, η πρόσβαση στην τελευταία εξαφανίζεται αν μειώσετε το μέγεθος του widget σε 3×2.

Δείτε επίσης: YouTube Premium: Αυξάνεται η συνδρομή στο οικογενειακό πρόγραμμα

Τα widgets ακολουθούν το σχεδιασμό Material You του Android και χρησιμοποιούν το Dynamic Color. Κατά συνέπεια, το θέμα εξατομικεύεται αυτόματα ώστε να ταιριάζει με την τρέχουσα ταπετσαρία και τη διάταξη της αρχικής οθόνης σας.

Η εφαρμογή YouTube για Android ανανεώνεται με την έκδοση 17.43.36, η οποία περιλαμβάνει widgets, ένα πιο σκούρο θέμα, στρογγυλεμένες γωνίες και ενημερώσεις στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS