ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Κυκλοφορεί το Copilot για Android!

Microsoft: Κυκλοφορεί το Copilot για Android!

Η Microsoft κυκλοφόρησε αθόρυβα και χωρίς πολλές φανφάρες μια νέα εφαρμογή, το Copilot, για Android συσκευές.

copilot android

Αυτή η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με έναν βοηθό που υποστηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη. Εντοπίστηκε από τον χρήστη @technosarusrex στο X (πρώην Twitter) και είναι διαθέσιμο για λήψη από το Google Play Store.

Διαβάστε περισσότερα: Suno: Νέα πλατφόρμα AI τραγουδιών από τη Microsoft Copilot

Η νέα εφαρμογή Copilot για Android δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Από την πρώτη ματιά, μοιάζει με την εφαρμογή Bing Chat, η οποία εξακολουθεί να προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες συνομιλίας. Επιπλέον, το Copilot μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge για Android, το SwiftKey, το Skype και άλλες εφαρμογές.

Το Copilot για Android υποστηρίζει πολλές λειτουργίες, που είναι ήδη διαθέσιμες στην επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φωτεινά και σκούρα θέματα, να δημιουργήσετε εικόνες με τη βοήθεια του DALL-E 3, να συντάξετε πολύπλοκες ερωτήσεις, να δημιουργήσετε πρόχειρα έγγραφα, να στείλετε email, ακόμα και να απολαύσετε μια ευχάριστη συζήτηση. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το GPT-4.

Δείτε πώς περιγράφει η Microsoft τη νέα εφαρμογή:

Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας με το Copilot – τον ​​Βοηθό συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη

Το Copilot είναι ένας πρωτοποριακός βοηθός από τη Microsoft, ο οποίος χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα μοντέλα της OpenAI, το GPT-4 και το DALL·E 3. Αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες AI παρέχουν γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις, καθώς επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας συναρπαστικών γραφικών μέσα από απλές περιγραφές κειμένου.

copilot android

Δείτε επίσης: Windows 11 KB5033375: Ενημέρωση με βελτιωμένο Copilot AI-assistant

Η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη μόνο για Android. Ωστόσο, οι χρήστες iOS δεν πρέπει να αισθάνονται παραμελημένοι, καθώς οι ίδιες δυνατότητες παραμένουν προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής Bing, που μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store. Αν χρησιμοποιείτε ένα Android smartphone ως την κύρια συσκευή σας και θέλετε να δοκιμάσετε την νέα εφαρμογή Copilot, μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν από το Google Play Store.

Πηγή: neowin.net

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS