ΑρχικήinetΘα συνεργαστεί ο Eminem με το Videogame «Fortnite»;

Θα συνεργαστεί ο Eminem με το Videogame «Fortnite»;

Φαίνεται ότι ο Eminem έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με το επιτυχημένο videogame, Fortnite. Ο ράπερ “εμφανίστηκε” στα κοινωνικά δίκτυα χθες το βράδυ (21 Νοεμβρίου) για να αναφέρει μια πιθανή συνεργασία με το παιχνίδι Battle Royale της Epic Games, γράφοντας σε μια λεζάντα: “calling all grandmas 12.2”. Η ανάρτησή του υποννοεί, ότι κάτι θα συμβεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Eminem Fortnite

Δείτε επίσης: Fortnite: Γιατί ήταν μη προσβάσιμοι οι διακομιστές του;

Το teaser που μοιράστηκε περιλαμβάνει έναν ευδιάκριτο στίχο από το τραγούδι «Tone Deaf» του 2020, που καταλήγει με τα λόγια: “At the crib playin’ Fortnite with your grandma

Επίσης, το Fortnite επιβεβαίωσε ότι η προσεχής εκδήλωση “Big Bang” θα λάβει χώρα στις 2 Δεκεμβρίου, συνδυάζοντας με επιτυχία το teaser του Eminem. Η ανάρτηση του Fortnite, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, αποκαλύπτει επίσης ότι η εκδήλωση “Big Bang” θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, με μια ανεπανάληπτη αποκάλυψη προς το τέλος.

Σε περίπτωση που υλοποιηθεί η συνεργασία, ο ράπερ με το τραγούδι “Lose Yourself” και μέλος του Rock and Roll Hall Of Fame θα είναι ο τελευταίος μουσικός που συνεργάζεται με το Fortnite, ακολουθώντας τα βήματα των Marshmello, Travis Scott, Ariana Grande και άλλων.

Τον Οκτώβριο, ο Eminem ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές του θα μπορούν σύντομα να αγοράσουν βάζα με το διάσημο «Mom’s Spaghetti» του. Το εστιατόριο του ράπερ στο Ντιτρόιτ πρόκειται να ξεκινήσει να στέλνει βάζα του προϊόντος σε όλη τη χώρα. Το 2021, ο Eminem ανακοίνωσε το άνοιγμα του εστιατορίου «Mom’s Spaghetti» στην πόλη του, μετά από μια σειρά επιτυχημένων περιορισμένων κυκλοφοριών το 2017 και το 2018.

Ο Eminem ζήτησε πρόσφατα επίσημα από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Vivek Ramaswamy, να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι “Lose Yourself” στις προεκλογικές του εκστρατείες. Ο πολιτικός το είχε επιλέξει ως τραγούδι αποχώρησης και εθεάθη να το “ραπάρει” στην κρατική έκθεση της Αϊόβα τον Αύγουστο.

Δείτε την ανάρτηση του Fortnite:

Eminem Fortnite

Διαβάστε σχετικά: Ρεκόρ συμμετοχής στο Fortnite OG και δυσκολίες της Epic Games

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το event “Big Bang” του Fortnite, αλλά αν είναι κάτι παρόμοιο με το event του Galactus, τότε πιθανόν να είναι μεγάλο για το battle royale. Πρόσφατα, το Fortnite επέστρεψε στο Κεφάλαιο 1, με το αρχικό νησί να επιστρέφει για την τρέχουσα ενημέρωση. Δεν είναι σαφές εάν το αρχικό νησί θα παραμείνει μετά το επόμενο μεγάλο γεγονός ή αν θα αφαιρεθεί.

Πηγή: nme.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS