ΑρχικήinetFortnite: Γιατί ήταν μη προσβάσιμοι οι διακομιστές του;

Fortnite: Γιατί ήταν μη προσβάσιμοι οι διακομιστές του;

Το FORTNITE ήταν εκτός λειτουργίας για παίκτες σε όλο τον κόσμο, λόγω προγραμματισμένης διακοπής για συντήρηση των υπηρεσιών του.

Δείτε επίσης: Ρεκόρ συμμετοχής στο Fortnite OG και δυσκολίες της Epic Games

Fortnite

Το παιχνίδι battle royale προειδοποίησε τους χρήστες εκ των προτέρων ότι θα υπάρξει συντήρηση στις 16 Νοεμβρίου, από τις 9πμ έως τη 1μμ (ώρα UTC). Ωστόσο, οι διακομιστές έκλεισαν ελαφρώς νωρίτερα, προκαλώντας αδιευκρίνιστα προβλήματα σε ορισμένους χρήστες.

Καθώς το Fortnite έκλεισε νωρίς τους διακομιστές, θα έπρεπε να δώσει σε όλους το σακίδιο Rust Bucket“, έγραψε ένας παίκτης στο X (πρώην Twitter).

Άλλοι παίκτες δεν αντιλήφθηκαν καθόλου την ανακοίνωση.

Ένας παίκτης έγραψε σε ένα tweet: “Ρε φίλε γιατί με έβγαλε από το λογαριασμό και μετά από δύο λεπτά το Fortnite είπε ότι οι διακομιστές του δεν λειτουργούν; Έχει συμβεί και σε εσάς αυτό;

Ένας τρίτος είπε: “ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FORTNITE ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ“.

Συχνά, το Fortnite προσπαθεί να προγραμματίσει την περίοδο αναστολής λειτουργίας όταν οι περισσότεροι από τους παίκτες του βρίσκονται στο σχολείο ή στην εργασία τους. Παρόλο που πολλοί παίκτες έδειξαν να απογοητεύονται, οι διακομιστές ήταν ξανά ενεργοί και λειτουργούν κανονικά από τις 13:00.

Δείτε ακόμα: Η ‘Season OG’ του Fortnite Chapter 4 επιστρέφει στα Tilted Towers

Γιατί ήταν μη προσβάσιμο;

Η προγραμματισμένη συντήρηση προηγείται της ενημέρωσης 27.10 και της έναρξης των Season 7 και 8 στο Fortnite OG.

Στην αρχή του μήνα, το Fortnite OG φέρνει την επιστροφή των αγαπημένων χαρακτηριστικών από την πρώτη σεζόν του παιχνιδιού, σε ένα είδος “επιστολής αγάπης” προς τους παλαιότερους θαυμαστές του. Το αρχικό παιχνίδι παρουσιάζει την εκάστοτε εποχή του πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με τη σύγχρονη έκδοση – με κάθε επεισόδιο να διαρκεί μόνο μία εβδομάδα αυτόν τον μήνα. Μία Season διαρκεί περίπου 80 μέρες.

Πριν από δύο εβδομάδες (3 Νοεμβρίου), οι παίκτες του Fortnite αναγκάστηκαν να αποθέσουν τα χειριστήριά τους για μια ακόμη φορά, για να γίνουν εργασίες συντήρησης. Εκείνη η ενημέρωση έφερε στο Fortnite OG τις Season 5 και 6.

Το Fortnite έχει επηρεάσει σημαντικά τον χώρο της βιομηχανίας των video games. Με την εισαγωγή του στην αγορά, έχει δημιουργήσει ένα νέο είδος παιχνιδιού που συνδυάζει τα στοιχεία του Battle Royale με την κατασκευή και την κοινωνική αλληλεπίδραση. Αυτή η καινοτομία έχει επηρεάσει την ανάπτυξη και την προσέλκυση νέων παικτών στη βιομηχανία, καθώς και την ανάδυση παρόμοιων παιχνιδιών που ακολουθούν το ίδιο μοντέλο.

Δείτε επίσης: Fortnite: Παίκτες μπορούν τώρα να κάνουν αίτηση για μέρος του διακανονισμού της FTC

Επιπλέον, το Fortnite έχει δημιουργήσει μια νέα μορφή ανταγωνισμού στον χώρο των video games. Με την εισαγωγή των τουρνουά και των επαγγελματικών παικτών, έχει δημιουργηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω από τον ανταγωνισμό στο Fοrtnite. Αυτό έχει επηρεάσει την ανάπτυξη του eSports και έχει καταστήσει το Fortnite ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον χώρο αυτό.

Επιπλέον, το Fortnite έχει επηρεάσει τον ποπ κουλτούρα. Με την εμφάνιση χαρακτήρων και χορευτικών κινήσεων που έχουν γίνει δημοφιλείς στο παιχνίδι, έχει δημιουργηθεί μια νέα μορφή μάρκετινγκ και προώθησης που επηρεάζει τη μουσική, τον κινηματογράφο και την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Το Fortnite έχει γίνει ένα πολιτιστικό φαινόμενο που επηρεάζει την αισθητική και τις τάσεις της εποχής μας.

Πηγή: The Sun

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS