ΑρχικήUpdatesΤο iOS 17.1 αναβαθμίζει το AirDrop και προσφέρει νέα εμπειρία στο Apple...

Το iOS 17.1 αναβαθμίζει το AirDrop και προσφέρει νέα εμπειρία στο Apple Music

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.1, μια νέα ενημέρωση για το iPhone που είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

 iOS 17.1

Αυτή η ενημέρωση φέρνει αρκετές βελτιώσεις, όπως βελτιωμένο AirDrop, περισσότερες επιλογές ελέγχου για το StandBy, νέες λειτουργίες στο Apple Music και ακόμη μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα για την τυχαία αναπαραγωγή φωτογραφιών στην οθόνη κλειδώματος. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων για βελτιωμένη απόδοση.

Η ενημέρωση iOS 17.1 είναι πλέον διαθέσιμη για όλα τα πρόσφατα iPhone (από το 2018 και μετά). Μπορείτε να την λάβετε από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας, ακολουθώντας τη διαδικασία: Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες > Ενημέρωση λογισμικού. Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο iOS 17.1, είναι η βελτίωση του AirDrop, η οποία επιτρέπει τη συνεχή μεταφορά περιεχομένου μέσω διαδικτύου ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός εμβέλειας του AirDrop.

Δείτε περισσότερα: iOS 17.1: Λύνει το πρόβλημα “Burn-in” στο iPhone 15 Pro Max

Επιπλέον, η νέα έκδοση προσφέρει αρκετές βελτιώσεις στο Apple Music. Οι χρήστες έχουν πλέον την επιλογή να προσθέτουν τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής στα Αγαπημένα τους και να τα βλέπουν στη βιβλιοθήκη τους. Επιπλέον, η Apple Music παρέχει νέες συλλογές εξωφύλλων που αλλάζουν χρώμα και προτάσεις τραγουδιών στο κάτω μέρος των λιστών αναπαραγωγής. Αυτές οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες και για το Apple Music στο Mac με την έκδοση macOS Sonoma 14.1, η οποία κυκλοφόρησε σήμερα.

 iOS 17.1

Με το iOS 17.1, η Apple προσθέτει υποστήριξη κλειδιών Home για το Matter lock, διορθώνει ένα πρόβλημα σύζευξης με το Apple Watch που προκαλούσε επαναφορά της ρύθμισης απορρήτου “Σημαντική τοποθεσία των χρηστών” και επιλύει προβλήματα με την απόκριση του πληκτρολογίου. Σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.1 μαζί με το watchOS 10.1, το οποίο φέρνει το Double Tap στην πιο πρόσφατη σειρά των Apple Watch, καθώς και το macOS Sonoma 14.1.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS