ΑρχικήUpdatesiOS 17.1: Λύνει το πρόβλημα "Burn-in" στο iPhone 15 Pro Max

iOS 17.1: Λύνει το πρόβλημα “Burn-in” στο iPhone 15 Pro Max

Πολλοί κάτοχοι του iPhone 15 Pro Max αντιμετωπίζουν προβλήματα “Burn-in” (αποχρωματισμός της οθόνης) στην οθόνη των τηλεφώνων τους – κάτι που αναμένεται να διορθωθεί με την έλευση του iOS 17.1.

iPhone 15 Pro Max Burn-in

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επερχόμενη αναβάθμιση περιλαμβάνει μια διόρθωση για προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν “Image persistence” ή “Burn-in” της οθόνης. Αυτή η ενημέρωση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για όλους, αλλά έχει ήδη αποσταλεί σε δοκιμαστές beta και προγραμματιστές.

Το “Image persistence” ή το “Burn-in” αναφέρεται στον μόνιμο αποχρωματισμό σε οποιοδήποτε μέρος μιας οθόνης. Αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό στα πάνελ OLED.

Δείτε ακόμη: Apple iPhone 15 Pro Max: Οι χρήστες αναφέρουν burn-in οθόνης

Το “Burn-in” δεν δημιουργεί τόσο έντονο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, μετά τις ενημερώσεις σε hardware και software, και δυνητικά είναι πρόβλημα, μόνο εάν εμφανίζεται σταθερή εικόνα σε OLED οθόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Apple δεν παρέχει λεπτομέρειες για το πώς λύθηκαν αυτά τα ζητήματα που αφορούν το “Image persistence”, αλλά ανακοινώθηκε μια επιδιόρθωση του software, προσφέροντας έτσι ανακούφιση στους κατόχους των τηλεφώνων.

Αν διαθέτετε ένα iPhone που παρουσιάζει σημάδια “Burn-in”, θα σας συνιστούσαμε να το διατηρήσετε με προσοχή μέχρι την κυκλοφορία του iOS 17.1. Έτσι, θα μπορέσετε να ελέγξετε αν αυτή η ενημέρωση θα επιδράσει θετικά στο πρόβλημα. Αν παρατηρείτε ακόμα προβλήματα μετά την ενημέρωση, συστήνουμε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Apple.

Η νέα έκδοση του iOS, το 17.1, δεν φέρνει κάποιες ιδιαίτερες αλλαγές. Παρατηρούνται μικρές βελτιώσεις στη λειτουργία του AirDrop, στη λειτουργία αναμονής και στην εφαρμογή του Apple Music. Οι επιλογές αυτές περιλαμβάνουν νέα αγαπημένα άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής και τραγούδια.

iPhone 15 Pro Max Burn-in

Δείτε ακόμη: Kuo για iPhone 15 Pro Max: Έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά υπάρχουν θέματα με την παραγωγή

Σύμφωνα με τις ρυθμιστικές αρχές στη Γαλλία, αναμένεται η κυκλοφορία του iOS 17.1 έως την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, με σκοπό να επιλυθούν προβλήματα συχνοτήτων στο iPhone 12. Αυτή η ενημέρωση θα περιλαμβάνει όλες τις νέες δυνατότητες που έχουμε ήδη δει στο iOS 17.

Πηγή: techradar.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS