ΑρχικήUpdatesiOS 17: Η Apple απαγορεύει την υποβάθμιση σε iOS 16

iOS 17: Η Apple απαγορεύει την υποβάθμιση σε iOS 16

Αν έχετε iPhone, τότε θα πρέπει να μάθετε ότι δεν είναι πλέον δυνατό να υποβαθμίσετε την έκδοση του λειτουργικού συστήματος στο iOS 16.6.1. Μετά την κυκλοφορία του iOS 17.0.3, η Apple έχει σταματήσει να υπογράφει την τελευταία stable έκδοση iOS 16 για τα iPhones της.

Αυτό σημαίνει ότι αν για κάποιο λόγο δεν σας αρέσει το iOS 17, δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψετε στο iOS 16.

Apple iOS 17 iOS 16

Apple: No more signing σε iOS 16 builds

Μαζί με την iOS 16.6.1, η Apple εμποδίζει την υποβάθμιση και στα iOS 17.0 και iOS 17.0.1. Είναι συνηθισμένο για την εταιρεία να σταματά την υποστήριξη παλαιότερων εκδόσεων του iOS μετά από κάποιο διάστημα, για να αποτρέψει την υποβάθμιση. Αν το iPhone σας είναι στην τελευταία έκδοση του iOS 16, αυτό δεν θα σας επηρεάσει. Η συσκευή θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Ωστόσο, από τη στιγμή που γίνει εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του iOS 17, δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο iOS 16.

Δείτε επίσης: iOS 17: Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με το Check-In feature;

Η Apple έχει επίσης κυκλοφορήσει το iOS 16.7, αλλά μόνο για τα iPhone X και iPhone 8, καθώς αυτά τα τηλέφωνα δεν είναι συμβατά με το iOS 17.

Η νέα έκδοση iOS 17.0.3 περιλαμβάνει μια διόρθωση για το πρόβλημα υπερθέρμανσης στα νέα iPhones, ενώ φέρνει και σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας για την αντιμετώπιση zero-day ευπάθειας. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε τη νέα ενημέρωση.

Δείτε επίσης: iOS 17: Προσθέτει νέα Ringtones και Text Tones

Συνήθως, οι άνθρωποι κολλούν σε μια παλαιότερη έκδοση του iOS με την ελπίδα να υπάρξει διαθέσιμο εργαλείο jailbreak. Επίσης, πολλοί φοβούνται ότι αναβαθμίζοντας σε μια νέα έκδοση θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, όπως σφάλματα απόδοσης ή εξάντληση της μπαταρίας. Ωστόσο, η Apple είναι πλέον γρήγορη στην κυκλοφορία ενημερώσεων για να διορθώσει αυτά τα προβλήματα, στην περίπτωση που προκύψουν.

Αδυναμία υποβάθμισης

Η απαγόρευση υποβάθμισης σε παλαιότερη έκδοση σηματοδοτεί τον προληπτικό, αλλά καθοριστικό, ρόλο της εταιρείας στη διασφάλιση της προστασίας και ενημέρωσης των λειτουργικών συστημάτων σε όλες τις συσκευές της. 

iPhone Βέλγιο Γαλλία
iOS 17: Η Apple απαγορεύει την υποβάθμιση σε iOS 16

Καθώς οι χρήστες των iPhone καλούνται να ενημερώσουν το λειτουργικό τους σύστημα στις νεότερες εκδόσεις, η εταιρεία προσφέρει σταθερές και αποτελεσματικές ενημερώσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών της και για την παροχή μιας ομαλής και συνεχούς εμπειρίας στους χρήστες της.

Δείτε επίσης: iOS 18: Θα αποκτήσει σημαντικές βελτιώσεις η λειτουργία Siri;

Με τις νέες ενημερώσεις, η Apple εκφράζει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της για τη διασφάλιση της τεχνολογικής προόδου, στοχεύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Σύντομα έρχεται το iOS 17.1

Η Apple ήδη βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση beta του iΟS 17.1, της επόμενης μεγάλης έκδοσης του iOS 17. Η εταιρεία έχει ήδη δύο beta builds, με πολλά νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές. Αυτά περιλαμβάνουν το NameDrop στο Apple Watch, custom Mail και Messages tones, υποστήριξη για νέα game controllers και πολλά άλλα.

Η σταθερή έκδοση iΟS 17.1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο κοινό στα τέλη Οκτώβριο ή τις αρχές Νοεμβρίου.

Πηγή: www.cultofmac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS