ΑρχικήUpdatesiOS 17: Προσθέτει νέα Ringtones και Text Tones

iOS 17: Προσθέτει νέα Ringtones και Text Tones

Το iOS 17 προσθέτει πάνω από 20 νέα Ringtones, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ήχο κλήσης, μηνύματα και ξυπνητήρια.

iOS 17 ringtones

Στο iOS 17, η Apple ανανεώνει ολόκληρη τη συλλογή της σε Ringtones και Text Tones. Σχεδόν όλα τα Ringtones που αναφέρονται στο μενού Sounds & Haptics είναι νέα, επομένως υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Δείτε περισσότερα: iPhone 15 Review: Ανακοινώθηκε το νέο smartphone της Apple

Τα νέα Ringtones είναι τα εξής: Arpeggio, Breaking, Canopy, Chalet, Chirp, Daybreak, Departure, Dollop, Journey, Kettle, Mercury, Milky Way, Quad, Radial, Scavenger, Seedling, Shelter, Sprinkles, Steps, Storytime, Tease, Tilt, Unfold και Valley. Το Reflection εξακολουθεί να είναι το προεπιλεγμένο ringtone.

Σε σύγκριση με τα παλιά Ringtones, πολλά από τα νέα, είναι μεγαλύτερης διάρκειας και έχουν πιο σύγχρονο ήχο. Η Apple μετακίνησε όλα τα προηγούμενα Ringtones στην ενότητα “Κλασσικά”, έτσι ώστε να είναι ακόμα προσβάσιμα σε όσους προτιμούν επιλογές, όπως το Illuminate, το Night Owl, το Constellation και το Twinkle.

Τα Ringtones ενεργοποιούνται, όταν το iPhone χτυπάει και η λειτουργία σίγασης είναι απενεργοποιημένη, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ξυπνητήρια. Μπορείτε να έχετε διαφορετικούς ήχους κλήσης για κάθε άτομο από τις Επαφές σας. Επίσης, εάν διαθέτετε πολλές γραμμές στη συσκευή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό Ringtone σε καθεμία από αυτές.

iOS 17 ringtones

Η Apple έχει επίσης εισαγάγει περισσότερα από 10 νέα Text Tones, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εισερχόμενα μηνύματα. Τα Text Tones αντικαθιστούν επίσης τις προηγούμενες επιλογές, με τους παλαιότερους ήχους να μετακινούνται στo Classic interface (Κλασική διεπαφή). Τα ενημερωμένα Text Tones μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για νέο Voicemail, νέo email, απεσταλμένο email, ειδοποιήσεις ημερολογίου και ειδοποιήσεις υπενθύμισης.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS