ΑρχικήUpdatesReddit: Νέες ενημερώσεις βελτιώνουν τη διαδικασία αναζήτησης

Reddit: Νέες ενημερώσεις βελτιώνουν τη διαδικασία αναζήτησης

To Reddit ανακοίνωσε χθες ότι φέρνει αρκετές ενημερώσεις στις mobile εφαρμογές και στο mobile web, με στόχο τη διευκόλυνση της αναζήτησης μέσα στην πλατφόρμα. Επιπλέον, η πλατφόρμα υπόσχεται μεγαλύτερο engaging και μεγαλύτερη ακρίβεια.

Το Reddit είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες της να συμμετέχουν σε διάφορες κοινότητες και να ανταλλάσσουν ιδέες, εμπειρίες και γνώσεις.

Reddit ενημερώσεις

Reddit: Νέο media search tab

Βασισμένη σε έρευνα και ανατροφοδότηση από τους χρήστες, το Reddit παρουσιάζει ένα νέο media tab στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, στις εφαρμογές για τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Προηγουμένως, οι χρήστες του Reddit έπρεπε να σκρολάρουν στα αποτελέσματα στο posts tab για να βρουν συγκεκριμένα media. Με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, όμως, οι χρήστες του Reddit έχουν πλέον τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα αποτελέσματα πολυμέσων – βίντεο, GIFs και εικόνες – όλα μαζί.

Δείτε επίσης: Το Reddit λανσάρει πρόγραμμα επιβράβευσης moderator

Media search μέσα στα subreddits

Παρόμοια με την καρτέλα media στην κύρια σελίδα αναζήτησης, οι χρήστες του Reddit που αναζητούν συγκεκριμένο περιεχόμενο πολυμέσων εντός ενός subreddit, μπορούν τώρα να κάνουν κλικ στη γραμμή αναζήτησης στη σελίδα της κοινότητας, να πληκτρολογήσουν την αναζήτησή τους και να δουν πολυμέσα που σχετίζονται με αυτό το subreddit.

Απλοποίηση της αναζήτησης

Η δημοφιλής πλατφόρμα αναβαθμίζει τον σχεδιασμό της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης για να απλοποιήσει την εμπειρία περιήγησης, καθιστώντας πιο εύκολο τον εντοπισμό του περιεχομένου που αναζητούν οι χρήστες.

Οι καρτέλες posts και comments στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι πλέον συμβατές με screen reader σε εφαρμογές για κινητά. Η πλατφόρμα λέει ότι προσθέτει labels, roles/traits, values και states σε όλα τα στοιχεία σε αυτές τις σελίδες για να βοηθήσει τους redditor να ανακαλύψουν περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Reddit: Αν έχασες τις συνομιλίες σου ίσως μπορέσεις να τις πάρεις πίσω

Reddit αναζήτηση

Ευκολότερη και ταχύτερη αναζήτηση στο web για κινητά

Το περασμένο καλοκαίρι, η πλατφόρμα έφερε κάποιες βελτιώσεις για τους αποσυνδεμένους επισκέπτες. Με τη νέα αναβάθμιση, προστέθηκαν επίσης νέες λειτουργίες στην logged-out εμπειρία αναζήτησης. Αυτές οι ενημερώσεις επιτρέπουν μια πιο συνεπή εμπειρία αναζήτησης και, σύμφωνα με την εταιρεία, οι δοκιμές έδειξαν ότι κάνει την αναζήτηση 85% πιο γρήγορη στο web για κινητά. Οι πρόσθετες ενημερώσεις περιλαμβάνουν:

  • Νέες ξεχωριστές καρτέλες για community και comment search results. Προηγουμένως, αυτό δεν ήταν διαθέσιμο.
  • Sort-by-time content φίλτρα στις καρτέλες posts και comments στο web, όπως και στις εφαρμογές για κινητά και τους υπολογιστές.
  • Ανανεωμένος και απλοποιημένος σχεδιασμός, πιο συνεπής με τις εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Reddit: Χρήσιμα tips για να ενισχύσετε το απόρρητο

Είναι φανερό ότι οι πρόσφατες ενημερώσεις έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη δυνατότητα των χρηστών να αναζητήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά σε συζητήσεις που τους ενδιαφέρουν. Επιπλέον, δείχνουν τη δέσμευση του Reddit να δημιουργεί μία ακόμη καλύτερη και πιο βελτιστοποιημένη εμπειρία για τους χρήστες της, με βάση και το feedback που λαμβάνει από αυτούς. Με τη βελτίωση της λειτουργίας αναζήτησης, οι χρήστες μπορούν να περιηγούνται και να ανακαλύπτουν περιεχόμενο με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Πηγή: www.redditinc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS