ΑρχικήgamingMortal Kombat: Δυσαρέσκεια για τη φωνητική ερμηνεία της Megan Fox

Mortal Kombat: Δυσαρέσκεια για τη φωνητική ερμηνεία της Megan Fox

Οι φανατικοί του Mortal Kombat 1 δεν είναι ικανοποιημένοι με τη φωνητική ερμηνεία της “Nitara” από την Megan Fox.

Mortal Kombat Megan Fox

Η ηθοποιός των Transformers, Megan Fox, χάρισε την ομορφιά της και τη φωνή της στον χαρακτήρα της Nitara, μια βρικόλακα από το Mortal Kombat: Deadly Alliance, που επανασυστάθηκε στην επανεκκίνηση του Mortal Kombat 1 από τα NetherRealm Studios και κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, οι θαυμαστές δεν αποδέχονται αυτήν την επιλογή με σοβαρότητα. Παρόλο που η Nitara έχει εντυπωσιακές κινήσεις, καμία από αυτές δεν είναι αρκετά εντυπωσιακή για να δικαιολογήσει αυτό που οι θαυμαστές θεωρούν άνευ αξίας φωνητικό ρόλο.

Παρόλο που η Nitara είναι νεκρή, δεν πρέπει να είναι βαρετή. Σύμφωνα με τον gaming σχολιαστή του TikTok, Stoney Tha Great, «Η Fox ακούγεται κυριολεκτικά σαν να διαβάζει από την εφημερίδα χωρίς καμία προσπάθεια». Αν υποδύεσαι έναν δαίμονα βαμπίρ που πίνει αίμα, καλό θα ήταν να ακούγεσαι σαν κάτι αντίστοιχο.

Παρόλο που μου προξενεί λύπη, ως γνωστή πρωταγωνίστρια της κορυφαίας κωμωδίας τρόμου της δεκαετίας του 2000, Jennifer’s Body, πρέπει να ομολογήσω ότι η Fox συχνά απογοητεύει με τον άχρωμο διάλογό της στην ταινία MK1. Οι εισαγωγικές γραμμές του αγώνα της – “Το αίμα που χυθεί σήμερα δεν θα είναι δικό μου”, “Θα σε πολεμήσω μέχρι θανάτου” – θα έπρεπε να προκαλούν πανικό. Ωστόσο, αντί να προκαλούν αυτό το συναίσθημα, αντίθετα προξενούν μια ήπια ανησυχία για την αιώνια μονοτονία που τους συνοδεύει. Κάποιοι θαυμαστές της MK τη συγκρίνουν με άλλη μη δημοφιλή ερμηνεία φωνής διασήμων, όπως η Ronda Rousey στο MK11.

Δείτε ακόμα: Το Armored Core VI Fires of Rubicon κυκλοφορεί την ενημέρωση 1.02

Το Mortal Kombat δεν είναι γνωστό για τη λεπτότητά του. Αυτή η σειρά παιχνιδιών μάχης είναι γνωστή για τη βίαιη φύση της, αγνοώντας τους νόμους της φυσικής, καθώς και για την πολύπλοκη επιστημονική φαντασία που παρουσιάζει – η οποία ενισχύεται από την απρόσμενα εκπληκτική φωνητική υποκριτική.

Mortal Kombat Megan Fox

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την άποψή σας για το πόσο παθιασμένος πρέπει να ακούγεται ένας δαίμονας, η NeatherRealm προσέλαβε τη φωνητική ηθοποιό του Hunter x Hunter, Cristina Vee Valenzuela, για να ηχογραφήσει τις φωνές, τα “μουγκρίσματα” και τις άλλες φωνητικές εκφράσεις της Nitara κατά τη διάρκεια της μάχης της, όπως ανέφερε στο Twitter. Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να αφήνονται στους επαγγελματίες.

Πηγή: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS