ΑρχικήReviewsGalaxy S23 FE: Εκτενής ματιά στο design της συσκευής

Galaxy S23 FE: Εκτενής ματιά στο design της συσκευής

Η Samsung σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός ακόμη μοντέλου από τη σειρά των τηλεφώνων Galaxy S23, πριν το τέλος του τρέχοντος έτους. Αναμένεται το Galaxy S23 FE να κάνει την εμφάνισή του μαζί με τα Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S9 FE+, Galaxy Buds FE και Galaxy SmartTag 2.

Galaxy S23 FE

Ωστόσο, πριν από εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία του επερχόμενου τηλεφώνου, διέρρευσαν οι πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό, τις προδιαγραφές και την τιμή του.

Σχεδιασμός/ Design Galaxy S23 FE

Στην πρόσοψη, το τηλέφωνο διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών με μια εκπληκτική οπή για τη μπροστινή κάμερα. Αναφέρεται ότι η κάμερα selfie στο μπροστινό μέρος είναι 10MP. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το προεπιλεγμένο wallpaper που θα συνοδεύει το τηλέφωνο. Σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή, το Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: Graphite (απαλό μαύρο), Mint (μέντα), Purple/Lilac (μωβ/λιλά) και White (λευκό).

Δείτε ακόμα: One UI 6 beta: Η Samsung το φέρνει σε ένα από τα πιο οικονομικά κινητά της

Προδιαγραφές Galaxy S23 FE

Το Galaxy S23 FE περιλαμβάνει ένα μεταλλικό πλαίσιο και γυάλινα πάνελ στο μπροστινό και πίσω μέρος, προσφέροντας μια κομψή εμφάνιση και ανθεκτικότητα. Στο πίσω μέρος, διαθέτει τρεις κάμερες: μια κύρια κάμερα 50MP με OIS, μια κάμερα υπερευρείας 12MP και μια κάμερα τηλεφακού 8MP με οπτικό ζουμ 3x. Σε σύγκριση με τα Galaxy S23 και Galaxy S23+, το Galaxy S23 FE έχει χαμηλότερη ανάλυση στην τηλεφακό, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να καταγράφει βίντεο 4K χρησιμοποιώντας όλες τις κάμερές του.

Το Galaxy S23 FE αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή Exynos 2200 ή Snapdragon 8 Gen 1 με 8GB RAM και εσωτερική αποθήκευση 128GB/256GB. Η συσκευή θα λειτουργεί με το One UI 5.1.1 βασισμένο στο Android 13 από τη στιγμή που θα το αγοράσετε και θα λαμβάνει τέσσερεις σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού Android και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να περιλαμβάνονται, είναι η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στην οθόνη, τα στερεοφωνικά ηχεία, μια αξιολόγηση αντοχής IP67 κατά της σκόνης και του νερού, 5G, GPS, Wi-Fi 6E, NFC και θύρα USB Type-C.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy Watch 6: Σφάλμα στο design των λουριών, οδηγεί σε πτώση ρολογιών από τον καρπό

Galaxy S23 FE

Το επερχόμενο smartphone Fan Edition διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 4.500 mAh και υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 25W, γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 4,5W. Φημολογείται, ότι η τιμή του στην Ινδία θα ανέρχεται στις 45.000 INR (περίπου 562 ευρώ).

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS