ΑρχικήReviewsΤο Moto G84 5G είναι ένα προσιτό τηλέφωνο με αξιοπρεπείς προδιαγραφές

Το Moto G84 5G είναι ένα προσιτό τηλέφωνο με αξιοπρεπείς προδιαγραφές

Η ζωή ενός mid-ranger δεν είναι εύκολη αυτές τις μέρες – με τόσες πολλές επιλογές, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις. Όλες οι μεγάλες μάρκες – Apple, Samsung, Google – και όλος ο ανταγωνισμός – OnePlus, Redmi, Honor (και πολλοί άλλοι) – έχουν μια πολύ καλή συσκευή στη μάχη. Η Motorola παρουσιάζει τώρα έναν ακόμα ελκυστικό mid-ranger: γνωρίστε το Moto G84 5G.

Φέρνει στο τραπέζι μια νέα κάμερα Ultra Pixel 50 MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και προσφέρει ένα vegan δερμάτινο φινίρισμα. Θα είναι διαθέσιμη προς πώληση σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική έναντι 299 ευρώ, ή περίπου 320 δολάρια.

Ας εξετάσουμε τις τεχνικές προδιαγραφές λίγο πιο λεπτομερώς:

Σχεδίαση, μέγεθος και χρώματα

Το Moto G84 5G είναι λεπτό και ελαφρύ με διαστάσεις 160,1 x 74,4 x 7,6 χιλιοστά. Το βάρος διαφέρει ανάλογα με τις διαφορετικές εκδόσεις: 166,8γρ για την έκδοση με πλαστικό πίσω μέρος και 168,3γρ για την έκδοση με vegan δέρμα.

Το Moto G84 5G είναι της οικογένειας Moto G της πρώτης συσκευής που διαθέτει μια εκρηκτική απόχρωση που ονομάζεται Pantone Viva Magenta. Οι επιλογές χρώματος περιλαμβάνουν επίσης το Marshmallow Blue, διαθέσιμο και σε vegan δέρμα, καθώς και την τελική επιλογή χρώματος: Midnight Blue. Αυτό έχει μια ματ πλαστική πλάτη.

Έχει προστασία από νερό και σκόνη με αξιολόγηση IP54, επομένως μπορείς να κάνεις ένα τηλεφώνημα και να είσαι ασφαλής ακόμα και στη βροχή. Απλά μην το πάρεις μαζί σου για κατάδυση!

Οθόνη

Το Moto G84 5G διαθέτει οθόνη 6,5″ FHD+ pOLED. Η ανάλυση FHD+ είναι 2400 x 1080 pixel, με πυκνότητα pixel 402 ppi. Το pOLED σημαίνει , αν μπορείτε να το πιστέψετε, μια παραλλαγή μιας οθόνης OLED. Το γράμμα “p” στο pOLED αναφέρεται στη χρήση ενός πλαστικού υποστρώματος, αντί για ένα γυάλινο.

Το Moto G84 5G υπόσχεται πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρωματικές αποχρώσεις στο βάθος των 10 bit και στον χρωματικό χώρο DCI-P3, συν μέγιστη φωτεινότητα 1300 nits. Ο λόγος διαστάσεων είναι 20:9 και ο ρυθμός ανανέωσης είναι δυναμικός, από 60 Hz σε 120 Hz, ανάλογα με την κατάσταση.

Κάμερες και λειτουργίες λήψης

Η κύρια πίσω κάμερα στο Moto G84 5G εντυπωσιάζει με όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες που προσφέρει. Είναι ένα σύστημα κάμερας 50 MP με OIS (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας) το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το Moto G84 5G να ξεχωρίζει είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Ultra Pixel. Αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και κάνει τη δική της μαγεία συνδυάζοντας κάθε τέσσερα pixel στον εικονοσυντονιστή σε ένα μεγαλύτερο Ultra Pixel. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως, που μεταφράζεται σε πιο φωτεινές, πιο καθαρές και γενικά καλύτερες εικόνες.

Η πίσω κύρια κάμερα ενσωματώνει αισθητήρα 1/1,5″, ο φακός έχει διάφραγμα f/1,88.

Η πίσω κάμερα 8 MP, f/2.2 ευρυγώνιος φακός λειτουργεί επίσης ως μακροφωτογραφική μηχανή και προσφέρει γωνία θέασης 118° (περίπου αντιστοιχεί σε φακό 13mm σε αισθητήρα full-frame, αν αυτό είναι πώς θέλετε να το σκεφτείτε).

Η μπροστινή κάμερα διπλασιάζει τους αριθμούς εικονοστοιχείων της εγκατάστασης υπερευρείας, με ανάλυση 16 MP, αλλά προσφέρει ελαφρώς πιο σκούρο διάφραγμα f/2,45.

Όσον αφορά τις λειτουργίες λήψης, οι χρήστες θα βρουν τα εξής στην πίσω κάμερα: Ultra-Res, Pro (με μεγάλη έκθεση), πανόραμα 360°, φίλτρα live φωτογραφίας, διπλή λήψη, νυχτερινή όραση και πορτρέτο. Υπάρχει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που είναι υπεύθυνο για λειτουργίες όπως η αυτόματη λήψη χαμόγελου, η ενσωμάτωση φακού Google, η βελτιστοποίηση λήψης και η αυτόματη νυχτερινή όραση.

Το βίντεο που μπορείτε να καταγράψετε με την κύρια πίσω κάμερα του Moto G84 5G είναι FullHD, με επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 ή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ή μπορείτε να πάτε σε αργή κίνηση σε HD έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η ευρυγώνια/μακροκαμερα καταγράφει βίντεο FullHD στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Απόδοση και ισχύς

Το Moto G84 5G τροφοδοτείται από το Snapdragon 695 5G της Qualcomm, που θα συνοδεύεται από 8GB ή 12GB RAM LPDDR4X και 256GB αποθηκευτικού χώρου για όλες αυτές τις φωτογραφίες και βίντεο που θα τραβάτε με τη νέα κάμερα. Αναμένετε Android 13 απευθείας από το κουτί.

Μπαταρία και φόρτιση

Το τηλέφωνο διαθέτει μια μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh, που σας παρέχει τη δυνατότητα για φόρτιση TurboPower 30W. Με άλλα λόγια, με λίγα λεπτά φόρτισης TurboPower θα μπορείτε να απολαμβάνετε ώρες χρήσης.

Ήχος και ηχεία

Το Moto G84 5G φέρνει Dolby Atmos και Spatial Sound από τη Motorola στα στερεοφωνικά ηχεία του, ενώ οι κατασκευαστές ανακοινώνουν ότι έχει βελτιωμένα μπάσα, φωνητικά και καθαρότητα σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

Σύνδεση

Πέρα από την υποστήριξη των 5G, Wi-Fi και Bluetooth, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν το Moto G84 5G σε τηλεόραση ή οθόνη με υποστήριξη Miracast.

Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, αλλά γενικά περιλαμβάνουν έναν φορτιστή TurboPower 30W, ένα καλώδιο USB τύπου C, απαραίτητους οδηγούς, ένα εργαλείο SIM και μια προστατευτική θήκη σε ορισμένες χώρες.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS