ΑρχικήReviewsΚυκλοφόρησε το νέο router WiFi 6E της TP-Link

Κυκλοφόρησε το νέο router WiFi 6E της TP-Link

Η βελτιστοποίηση ενός router για τον χώρο σας μπορεί να είναι επώδυνη, αλλά η TP-Link προσπαθεί να το κάνει εύκολο με ένα νέο router. Το Archer AXE200 Omni είναι ένα μοντέλο WiFi 6E με τέσσερις μηχανικές κεραίες που περιστρέφονται αυτόματα. Η ιδέα είναι ότι, για τη βελτιστοποίηση του σήματος, το router θα προσαρμόσει την τοποθέτηση της κεραίας με βάση τη θέση και τη χρήση των συσκευών WiFi.

Δείτε επίσης: Η Samsung παρουσιάζει επισήμως το Galaxy S21 FE

TP-Link

Το Archer AXE200 Omni μπορεί να προσφέρει συνολικές ταχύτητες άνω των 10 Gbps, σύμφωνα με την TP-Link. Διαθέτει ρύθμιση τριών ζωνών που περιλαμβάνει band 6 Ghz. Εάν λειτουργεί όπως υποσχέθηκε, το router θα μπορούσε να βελτιώσει τις ανεπαρκείς συνδέσεις σε όλο το σπίτι σας ή να διατηρήσει μια σταθερή σύνδεση WiFi κατά το streaming video στο τηλέφωνό σας.

Δείτε επίσης: Netgear: Πληρώστε επιπλέον για τον αποκλεισμό διαφημίσεων στα routers Orbi

Κατά τα άλλα, η TP-Link δημιούργησε το πρώτο της router τετραπλής ζώνης, τον Archer AXE300. Λέει ότι η συσκευή μπορεί να παρέχει ταχύτητες WiFi έως και 16 Gbps. Η ύπαρξη περισσότερων ζωνών θα μπορούσε να μειώσει τη συμφόρηση του δικτύου. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα αποκλειστικό band, το οποίο θα είναι χρήσιμη για πράγματα όπως τα διαδικτυακά παιχνίδια, εάν η κονσόλα ή ο υπολογιστής σας είναι πολύ μακριά από το router για να το συνδέσετε μέσω Ethernet.

Επιπλέον, το πιο πρόσφατο κορυφαίο σύστημα mesh της εταιρείας είναι το Deco XE200. Με τη βοήθεια του WiFi 6E, η TP-Link ισχυρίζεται ότι μπορεί να προσφέρει ταχύτητες έως και 11 Gbps. Ένα two-pack θα πρέπει να καλύπτει έως και 6.500 τετραγωνικά πόδια και να συνδέει περισσότερες από 200 συσκευές.

Δείτε επίσης: Netgear: Mesh router Wi-Fi 6E $1,500 θα φτιάξει το έξυπνο σπίτι σας

Και τα τρία αυτά συστήματα router θα συνοδεύονται από TP-Link HomeShield για να παρέχουν στους ιδιοκτήτες τον πλήρη έλεγχο του δικτύου τους καθώς και έναν βαθμό ασφάλειας. Η εταιρεία ανακοίνωσε πολλά άλλα προϊόντα WiFi 6E στην CES, συμπεριλαμβανομένου του Deco Voice X50, το οποίο έχει ενσωματωμένο έξυπνο ηχείο και μια μονάδα σχεδιασμένη να επεκτείνει ένα δίκτυο mesh σε εξωτερικούς χώρους. Όλα αυτά τα routers θα είναι διαθέσιμα το 2022.

Πηγή πληροφοριών engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS