ΑρχικήinetΗ Microsoft θα πραγματοποιήσει special εκδήλωση στις 21 Σεπτεμβρίου

Η Microsoft θα πραγματοποιήσει special εκδήλωση στις 21 Σεπτεμβρίου

Microsoft

Η Microsoft έχει αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης για μια “ειδική εκδήλωση” στη Νέα Υόρκη τον επόμενο μήνα. “Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, για μια ειδική εκδήλωση της Microsoft”, αναφέρει η πρόσκληση προς τα μέλη του Τύπου. Η εταιρία συνήθως διοργανώνει εκδηλώσεις Surface τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, οπότε είναι πιθανό να δούμε κάποιο νέο υλικό τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης: Microsoft Office: Η ενημέρωσή του διακόπτει την ενεργή εκμετάλλευση της αλυσίδας επιθέσεων RCE

Η Microsoft φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα Surface Go 4, Surface Laptop Studio 2, και Surface Laptop Go 3 για το φθινόπωρο. Το Windows Central ανέφερε πρόσφατα ότι το ενημερωμένο Surface Laptop Studio 2 θα διατίθεται με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel, μια πιο ισχυρή GPU και μια βελτιωμένη επιλογή θυρών. Η Microsoft φέρεται επίσης να ανέβαλε ένα Surface Go 4 με επεξεργαστή Arm για χάρη ενός επεξεργαστή Intel αντ’ αυτού. Το Surface Go 3 φημολογείται ότι θα παραδίδεται με τους επεξεργαστές 12ης γενιάς της Intel και μια βελτιωμένη διαμόρφωση βασικού επιπέδου.

Πρόταση: Αύγουστος 2023: Η Microsoft παρατάει την Cortana

Η “ειδική εκδήλωση” της Microsoft θα είναι η πρώτη που διοργανώνει από τότε που άλλαξε το χαρτοφυλάκιο υλικού της εν μέσω απολύσεων νωρίτερα φέτος. Αυτές οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πια ποντίκια, πληκτρολόγια και webcams με την επωνυμία Microsoft, με την εταιρεία να εστιάζει στην επωνυμία Surface. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Microsoft θα έχει φέτος νέα αξεσουάρ με το σήμα Surface, ιδίως webcams.

Η εκδήλωση θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11. Η Microsoft αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση του Σεπτεμβρίου για τα Windows 11, η οποία θα περιλαμβάνει εγγενή υποστήριξη για αρχεία RAR και 7-Zip, μια νέα αρχική σελίδα ρυθμίσεων, έναν καλύτερο μείκτη έντασης και πρώιμη πρόσβαση στο Windows Copilot.

Διαβάστε επίσης: Microsoft: Κατάχρηση αρχείων LOLBAS για λήψη κακόβουλου λογισμικού

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS