ΑρχικήinetSamsung Galaxy S24 Ultra: Πιο ελαφρύ από το S23 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra: Πιο ελαφρύ από το S23 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra: Πιο ελαφρύ από το S23 Ultra

Τα καλύτερα τηλέφωνα της Samsung χρησιμοποιούν σκελετό Armor Aluminum, ο οποίος είναι πιο ανθεκτικός από το κανονικό αλουμίνιο. Δίνει επίσης στα τηλέφωνα μια πιο premium αίσθηση στο χέρι. Με το Samsung Galaxy S24 Ultra το επόμενο έτος, ο κορεατικός γίγαντας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα πλαίσιο τιτανίου για να ανεβάσει τα πράγματα ένα επίπεδο. Το τιτάνιο είναι σχεδόν τέσσερις φορές πυκνότερο και ισχυρότερο από το αλουμίνιο, γεγονός που θα του επιτρέψει να αντέξει καλύτερα τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές στην καθημερινή χρήση. Συνήθως, η μετάβαση σε ένα πυκνότερο υλικό για το μεσαίο πλαίσιο οδηγεί σε αύξηση του βάρους, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν θα συμβεί με το Galaxy S24 Ultra.

Δείτε επίσης: Galaxy S24 Ultra: Το πλαίσιό του θα είναι από τιτάνιο, όπως το iPhone 15 Pro

Ο leaker της Samsung Ice Universe ισχυρίζεται ότι το Galaxy S24 Ultra θα ζυγίζει 233 γραμμάρια, γεγονός που θα κάνει το τηλέφωνο 1 γραμμάριο ελαφρύτερο από το Galaxy S23 Ultra. Για λόγους σύγκρισης, το iPhone 14 Pro Max χρησιμοποιεί ατσάλινο περίβλημα και ζυγίζει 240g. Ενώ αυτό είναι μόλις έξι γραμμάρια βαρύτερο από το S23 Ultra, καθιστά το τηλέφωνο δύσχρηστο και δύσκολο στη χρήση με το ένα χέρι. Είναι ενδιαφέρον ότι η Apple φημολογείται επίσης ότι θα χρησιμοποιήσει πλαίσιο τιτανίου στη φετινή σειρά iPhone 15 Pro, το οποίο θα μπορούσε να τα κάνει ελαφρύτερα από τα μοντέλα 2023.

Έτσι, αν η φήμη επιβεβαιωθεί και το Galaxy S24 Ultra ζυγίζει λίγο λιγότερο από τον προκάτοχό του, θα είναι ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα από την πλευρά του κορεατικού κολοσσού. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι η αυξημένη πυκνότητα του τιτανίου θα επιτρέψει στη Samsung να χρησιμοποιήσει λιγότερο από αυτό, οδηγώντας σε μείωση του βάρους.

Το Essential Phone ήταν το τελευταίο αξιοσημείωτο τηλέφωνο Android που κυκλοφόρησε με πλαίσιο τιτανίου. Έτσι, η Samsung θα μπορούσε να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό στο οικοσύστημα Android, μεταβαίνοντας στο τιτάνιο με το Galaxy S24 Ultra.

Πρόταση: Exynos 2400: Αύξηση ταχύτητας στο πιθανό chip του Galaxy S24

Επιπλέον, ο Ice Universe ισχυρίζεται ότι η Samsung θα προσθέσει μια επιλογή zoom 5x στην εφαρμογή κάμερας του Galaxy S24 Ultra. Παρόμοια με το zoom 2x που εισήγαγε πρόσφατα το Galaxy S23 Ultra στον αισθητήρα, θα χρησιμοποιεί υψηλή περικοπή pixel για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας. Αυτό πιθανότατα θα καταστεί εφικτό από τον μεγαλύτερο αισθητήρα τηλεφακού 3x 50MP που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η Samsung στη ναυαρχίδα 2024. Εκτός από τη λήψη εικόνων υψηλότερης ποιότητας στο 3x zoom, ο αισθητήρας 50MP θα πρέπει επίσης να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας από τα επίπεδα zoom 4-9,9x.

Άλλες φημολογούμενες αλλαγές για τη σειρά Galaxy S24 περιλαμβάνουν την επιστροφή στην Exynos σε ορισμένες αγορές, ένα πάνελ AMOLED νέας γενιάς και ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: Galaxy S24: Φήμες για νέο Snapdragon chipset

πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS