ΑρχικήgamingZelda: Tears of the Kingdom - Παίκτης κατασκευάζει hover bike με φράγμα...

Zelda: Tears of the Kingdom – Παίκτης κατασκευάζει hover bike με φράγμα laser

Zelda: Tears of the Kingdom

Ένας εφευρετικός παίκτης του Zelda: Tears of the Kingdom κατασκεύασε ένα ποδήλατο αιώρησης που διαθέτει ένα φράγμα λέιζερ κατασκευασμένο από συσκευές Zonai. Αυτό το όχημα παίρνει το τυπικό ποδήλατο αιώρησης που έχουν δημιουργήσει οι παίκτες στο Tears of the Kingdom και το μετατρέπει σε ένα αμυντικό όπλο ικανό να σκοτώνει Bokoblins.

Δείτε επίσης: Zelda: Tears of the Kingdom το tutorial προβληματίζει τους παίκτες

Στο προτελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, οι fans γνώρισαν πλήρως την ιδέα της δημιουργίας οχημάτων στο παιχνίδι από συσκευές Zonai. Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οι παίκτες δεν άργησαν να δημιουργήσουν το πιο αποτελεσματικό όχημα για να διασχίσουν τα εδάφη της Hyrule: το ποδήλατο hover. Το τυπικό ποδήλατο αιώρησης μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας μόνο δύο ανεμιστήρες Zonai και ένα ραβδί διεύθυνσης. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν πιο περίπλοκα ποδήλατα αιώρησης προσθέτοντας περισσότερους ανεμιστήρες και αλλάζοντας τις γωνίες του καθενός. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης κατασκευής, οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν γρήγορα ένα ποδήλατο αιώρησης από Zonaite και να πετάξουν όπου θέλουν.

Ο χρήστης του Reddit divlogue πήγε την ιδέα του hover bike σε ένα εντελώς νέο επίπεδο προσθέτοντας ένα εμπόδιο από συσκευές Beam Emitter Zonai που βρέθηκαν στο Tears of the Kingdom. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο Link φαίνεται να κινείται στον δρόμο Tarrey Town Highway με ένα μεγάλο hover bike, το οποίο περιβάλλεται από αιωρούμενους Beam Emitters που στοχεύουν στο έδαφος. Καθώς ο Link οδηγεί, οι πομποί περιστρέφονται εξαιρετικά γρήγορα, δημιουργώντας ένα φράγμα προστασίας κατά τη διάρκεια της μάχης. Στη συνέχεια, το βίντεο περνάει στο Hyrule field, όπου ο Link δοκιμάζει το φράγμα των λέιζερ οδηγώντας μέσα από μια ομάδα Bokoblins, σκοτώνοντας μερικά από τα πιο αδύναμα σχεδόν αμέσως. Στο τελευταίο τμήμα του βίντεο, ο Link εμφανίζεται να πετάει ψηλά στον αέρα, στη μέση μιας ομάδας εχθρών, σκορπώντας τον θάνατο από ψηλά.

Πρόταση: Zelda: Tears of the Kingdom τελικά τι ανάλυση θα έχει;

Η Divlogue κατάφερε να κάνει τους Beam Emitters να περιστρέφονται στον αέρα χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται “stake nudging”. Το stake nudging στο Tears of the Kingdom επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν μια αόρατη σύνδεση μεταξύ δύο ή περισσότερων αντικειμένων. Το stake nudging απαιτεί πολλή υπομονή για να επιτευχθεί, με τον divlogue να αναφέρει ότι χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να κάνει αυτό το σχέδιο να λειτουργήσει σωστά.

Αυτό το ποδήλατο αιώρησης δεν ήταν η πρώτη φορά που ο divlogue χρησιμοποίησε το stake nudging σε ένα viral βίντεο. Ο divlogue είναι επίσης ο παίκτης του Tears of the Kingdom που είναι υπεύθυνος για το President Hudson hover bike, ένα όχημα που χρησιμοποίησε stake nudging για να αιωρήσει τέσσερις πινακίδες President Hudson γύρω από τους διαγώνιους άξονές του. Καθώς αυτή η τεχνική γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, οι fans του Tears of the Kingdom θα δουν σίγουρα μερικά πραγματικά απίστευτα σχέδια που δεν πίστευαν ποτέ ότι ήταν δυνατά.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch.

Διαβάστε επίσης: Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch

πηγή πληροφοριών:gamerant.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS