ΑρχικήUpdatesΤα Apple Maps στο iOS 17 update δείχνουν τους δωρεάν φορτιστές EV...

Τα Apple Maps στο iOS 17 update δείχνουν τους δωρεάν φορτιστές EV που είναι κοντά σας

Τα Apple Maps στην ενημερωμένη έκδοση iOS 17 εμφανίζουν δωρεάν φορτιστές EV γύρω σας.

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νεότερη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος κινητής τηλεφωνίας iOS 17, με πολλά νέα χαρακτηριστικά στις προεπιλεγμένες εφαρμογές της, όπως το τηλέφωνο, το iMessage και το FaceTime. Υπάρχουν επίσης πολυάριθμες μικρότερες ενημερώσεις σε υπάρχουσες εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη για όσους έχουν iPhone.

Apple Maps

Μια τέτοια καινοτομία εμφανίστηκε, στη νέα ενημέρωση των Apple Maps. Έρχεται με το iOS 17, η Apple όχι μόνο θα χαρτογραφεί τους δωρεάν φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων γύρω σας, αλλά θα σας ενημερώνει και για το ποιοι από αυτούς είναι απασχολημένοι, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τη συνεδρία φόρτισης ανάλογα με την εναπομένουσα εμβέλεια, όπως αναφέρει η Apple.

Δεδομένου του πολλαπλασιασμού των ηλεκτρικών οχημάτων στις ΗΠΑ, όπου μόλις το τελευταίο τρίμηνο οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν κατά 79% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, η ενημέρωση αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί θεόσταλτη για τους Αμερικανούς με iPhone, που είναι οι μισοί από τους κατόχους τηλεφώνων στις ΗΠΑ.

Ο οδηγός θα μπορεί επίσης να επιλέξει τον προτιμώμενο συνεργάτη φόρτισης, είτε πρόκειται για το τεράστιο δίκτυο Supercharger της Tesla, είτε για το Chargepoint, είτε για το Electrify America και άλλα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα σας δίνει και τη διαθεσιμότητα ελεύθερων θέσεων φόρτισης αυτή τη στιγμή, κάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες Tesla και άλλων EV που δεν θέλουν να φτάσουν μόνο για να βρουν όλες τις θέσεις κατειλημμένες.

Ο κατάλογος μπορεί επίσης να ταξινομηθεί ανά τύπο βύσματος, αν και αυτό μπορεί να γίνει λιγότερο σημαντικό τώρα που τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν ότι θα χρησιμοποιούν το εκτεταμένο δίκτυο Supercharger της Tesla από εδώ και στο εξής και έχουν υιοθετήσει ακόμη και τον λεπτότερο σύνδεσμο NACS.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατασκευάζει και ένα εθνικό δίκτυο φόρτισης EV με προϋπολογισμό 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και σκοπεύει να τοποθετήσει μισό εκατομμύριο νέα σημεία φόρτισης σε πόλεις, μεγάλους αυτοκινητόδρομους, ακόμη και σε αγροτικές περιοχές.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS