ΑρχικήgamingBlizzard: Δημιούργησε ψεύτικα προφίλ για το Q&A του Diablo 4

Blizzard: Δημιούργησε ψεύτικα προφίλ για το Q&A του Diablo 4

Diablo 4 Q&A

Την περασμένη Πέμπτη, το Future Games Show διοργάνωσε ένα Q&A με τον διευθυντή παιχνιδιών του Diablo 4 Joseph Piepiora και τον καλλιτεχνικό διευθυντή John Mueller. Οι ίδιες οι ερωτήσεις ήταν μπανάλ και οι απαντήσεις αδιάφορες, αλλά αυτό που ήταν πιο ενδιαφέρον ήταν οι λογαριασμοί από όπου υποτίθεται ότι προήλθαν οι ερωτήσεις.

Δείτε επίσης: Diablo IV: Η Blizzard είναι σίγουρη για τη μέρα κυκλοφορίας του

Ο ψηφιακός καλλιτέχνης Philtacular ήταν ο πρώτος που παρατήρησε ότι οι ερωτήσεις που τέθηκαν έμοιαζαν λίγο “παράταιρες”. Επειδή η Blizzard συμπεριέλαβε τα ονόματα κάθε λογαριασμού που έκανε ερωτήσεις, ο Philtacular έψαξε να βρει ποιος ακριβώς έκανε όλες αυτές τις βαρετές ερωτήσεις. Αποδείχθηκε ότι κάποιοι από αυτούς δεν υπήρχαν καν.

Για παράδειγμα, ο @SeZdc2 έθεσε την ερώτησή του σχετικά με το couch co-op του Diablo 4 πριν καν υπάρξει ο λογαριασμός στο Twitter. Και έπειτα υπάρχει ο @RobfromtheBlock, ένας λογαριασμός που όντως υπάρχει, αλλά ο οποίος δεν δημοσίευσε την ερώτησή του παρά μόνο αφού είχε ήδη ολοκληρωθεί το Q&A. Πηγαίνετε σε αυτόν τον λογαριασμό στο Twitter και θα δείτε ότι ακόμα και στο βιογραφικό του σημειώνεται ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό που δημιουργήθηκε για το FutureGamesshow.

Η ιστορία συνεχίζεται με την @EmmaRockz, έναν λογαριασμό που έχει μόνο ένα tweet από 13 χρόνια πριν, και τον χρήστη του Reddit HeistMeister, έναν λογαριασμό που δεν είχε δημοσιεύσει ή σχολιάσει ποτέ μέχρι την ημέρα του Q&A. Ένας άλλος χρήστης του Reddit με το όνομα Immolant1997 επίσης δεν έγινε ενεργός μέχρι την ίδια ημέρα με το βίντεο και χρησιμοποίησε τα πρώτα του σχόλια για να καταπολεμήσει τις κατηγορίες ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό.

Πρόταση: Το Diablo Immortal βγάζει περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια την ημέρα

Τέλος, η πρώτη ερώτηση που τέθηκε στο stream ήρθε από τον @GRYITH, γνωστός και ως Josh Lloyd, επικεφαλής παραγωγός βίντεο για το Future Games Show και ο ίδιος άνθρωπος που δημιούργησε το Q&A stream εξ αρχής.

Αυτό οδήγησε σε κατηγορίες στο διαδίκτυο ότι η Blizzard δημιούργησε αυτούς τους ψεύτικους λογαριασμούς. Ωστόσο, ο Jason Schreier του Bloomberg σημείωσε ότι το Future Games Show απηύθυνε πρόσκληση για ερωτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Ή τουλάχιστον, δεν έλαβε απαντήσεις που να αισθάνεται άνετα να ρωτήσει την Blizzard ζωντανά στην κάμερα.

Δεν μπορείτε να κατηγορήσετε την Blizzard που είναι λίγο ντροπαλή μετά το καταστροφικό ντεμπούτο του Diablo Immortal το 2018, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι μια καλή εικόνα για την επερχόμενη συνέχεια του Diablo. Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις 6 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Diablo 4: Οι προγραμματιστές λένε οι Druid είναι η πιο ισχυρή class

πηγή πληροφοριών:thegamer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS