ΑρχικήinetAmazon: Φτιάχνει ένα MMO του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Amazon: Φτιάχνει ένα MMO του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Το νέο κύμα παιχνιδιών Lord of the Rings συνεχίζεται αυτόν τον μήνα με τα Gollum και Heroes of Middle-earth. Η Amazon συμφώνησε με την Embracer Group για την κυκλοφορία ενός MMO τίτλου, βασισμένου στις ιστορίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, που θα είναι διαθέσιμος για πολλούς παίκτες. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται στα αρχικά στάδια στο στούντιο New World Amazon Games Orange County. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε απροσδιόριστη ημερομηνία για υπολογιστές και κονσόλες.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα σας προειδοποιεί για προϊόντα που επιστρέφονται συχνά

Amazon

Δεν αποτελεί έκπληξη που η Amazon είναι υπεύθυνη για τις τηλεοπτικές σειρές “The Rings of Power”. Η Amazon επισημαίνει ότι η σειρά λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης και δεν σχετίζεται με το MMO. Η συγχρονικότητα είναι σίγουρα βολική, αλλά δεν υπάρχει άμεση σύνδεση εκτός από το υποκείμενο σύμπαν.

Δείτε ακόμα: The Lord of the Rings: The Rings of Power – Amazon Prime ρεκόρ

Η εταιρεία Amazon αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη εσωτερικών παιχνιδιών. Το παιχνίδι “New World” υπέστη πολλαπλές καθυστερήσεις και η βάση των ενεργών χρηστών είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το Crucible λίγους μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού shooter. Ο μεγάλος τεχνολογικός κολοσσός κατάφερε να σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία στον τομέα των εκδόσεων, μέσω της υπογραφής συμφωνιών για το Lost Ark και το επερχόμενο παιχνίδι Tomb Raider.

Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Δείτε επίσης: Η EA ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα mobile game Lord of the Rings

Η ανακοίνωση γίνεται γιατί η Amazon επανεστιάζει τη συνολική της στρατηγική στον κλάδο των video games. Πρόσφατα, το στούντιο απέλυσε πάνω από 100 εργαζομένους που εργάζονταν σε παιχνίδια στο Σαν Ντιέγκο. Τώρα, επικεντρώνεται στις ομάδες της στην Κομητεία Όραντζ και στο Μόντρεαλ. Η Amazon έχει δεσμευτεί να επεκτείνει το πρώτο της στούντιο και ένα διαδικτυακό RPG σε ένα μεγάλο franchise.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS