ΑρχικήinetΗ Apple ετοιμάζει νέο MacBook Air με μεγαλύτερη οθόνη;

Η Apple ετοιμάζει νέο MacBook Air με μεγαλύτερη οθόνη;

macbook

Από τη σειρά MacBook της Apple έλειπε πάντα ένα μεγαλύτερο laptop για τους καταναλωτές. Με τα παλαιότερα μηχανήματα Intel, οι οθόνες 15 και 17 ιντσών περιορίζονταν στα πιο ισχυρά και ακριβά MacBook Pro.

Με την κυκλοφορία του Apple Silicon, τα MacBook Air προσέφεραν παρόμοια επίπεδα επιδόσεων με τα μηχανήματα Pro με ισχύ Intel, και το εισαγωγικό MacBook Air ήταν ένα από τα πιο ισχυρά laptop στην τιμή του.

Δείτε επίσης: Το M3 Chip της Apple θα έρθει στα επερχόμενα μοντέλα MacBook Air και iMac;

Αν όμως θέλατε μια μεγαλύτερη οθόνη laptop, έπρεπε να ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα και να μεταβείτε στα MacBook Pro. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει. Η Apple ετοιμάζει επιτέλους ένα 15 ιντσών Air αλλά υπάρχει κάτι ανησυχητικό στις προδιαγραφές.

Η προφανής επιλογή για την τροφοδοσία ενός μεγαλύτερου MacBook Air θα ήταν η επερχόμενη γενιά chip M3 της Apple Silicon. Ένα νέο MacBook Air με το νέο chipset θα προσέφερε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τη μεγαλύτερη πιθανή διάρκεια ζωής και θα αποτελούσε μια ελκυστική αναβάθμιση για τους υπάρχοντες χρήστες Air που χρησιμοποιούν τα παλαιότερα chipset M1 ή M2.

Όπως όμως φαίνεται μετά από μια αναφορά του Mark Gurman, η Apple ετοιμάζει 3 νέα MacBooks. Μια ανανεωμένη έκδοση του 13 ιντσών Air και του αντίστοιχου Pro και ένα νέο 15 ιντσών Air. Κάποια από αυτά, θα εμφανιστούν και στο WWDC, όμως αυτά που θα εμφανιστούν τον Ιούνιο δεν θα έχουν M3 τεχνολογία αντ’ αυτού θα περιοριστούν σε μια τεχνολογία που βρίσκεται ανάμεσα στους τωρινούς M2.

tim cook with macbook

Πρόταση: Το MacBook Air 15 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023

Τα αρχεία δείχνουν επίσης ορισμένες προδιαγραφές για το laptop ονόματι «Mac 15,3»: η οθόνη έχει παρόμοια ανάλυση με το MacBook Pro των 14 ιντσών, τα 8 GB μνήμης RAM ακολουθούν τα υπάρχοντα Air και το chipset διαθέτει οκτώ κύριους πυρήνες και δέκα πυρήνες γραφικών, κάτι που πολύ πιθανόν είναι το chipset ανάμεσα στους τωρινούς M2 επεξεργαστές.

Τώρα που η Apple πρόκειται να προσφέρει ένα MacBook Air 15 ιντσών, όσοι χρειάζονται μια μεγαλύτερη οθόνη θα έχουν την εναλλακτική και δεν θα χρειαστεί να στραφούν στα υπερτιμημένα μοντέλα Pro λόγω οθόνης. Ακόμη και με ένα chipset M2, το μεγαλύτερο MacBook Air θα είναι μια ευπρόσδεκτη, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, προσθήκη στη σειρά Mac. Το chipset M2 προσφέρει ήδη στους καταναλωτές ένα σημαντικό ποσό απόδοσης, το οποίο θα είναι υπεραρκετό για τις περισσότερες εργασίες. Για αυτούς όμως, που χρειάζονται επιπλέον ισχύ τα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών είναι τα ιδανικά.

Διαβάστε επίσης: Δυο μυστηριώδη MacBook εμφανίστηκαν στη database της Steam

πηγή πληροφοριών:forbes.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS