ΑρχικήinetΔυο μυστηριώδη MacBook εμφανίστηκαν στη database της Steam

Δυο μυστηριώδη MacBook εμφανίστηκαν στη database της Steam

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με τα νέα Mac της Apple που ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στις αρχές του 2023 και μόλις εμφανίστηκε ακόμα μια ένδειξη: δύο μυστηριώδη και non-released MacBook υπολογιστές εμφανίστηκαν ως καταχωρίσεις στη gaming database της Steam.

Η βάση δεδομένων καταγράφει υπολογιστές και το software που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σε παιχνίδια Steam και το παρατηρητικό μάτι ενός χρήστη (μέσω του MacRumors) παρατήρησε ότι ανάμεσα σε όλες τις τακτικές εγγραφές, έχουμε αναφορές για ένα ‘Mac14,6’ και ένα ‘Mac15,4’.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!

MacBook database mac Apple Steam

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε για αυτούς τους υπολογιστές αυτήν τη στιγμή αλλά έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλές φήμες σχετικά με νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών. Οι υπολογιστές αυτοί θα φέρουν chip M2 Pro και M2 Max οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη του 2022 ή το αργότερο στις αρχές του 2023.

Στη διαδικασία δοκιμών
Και τα δυο μοντέλα MacBook που προσδιορίστηκαν στη database της Steam εμφανίζονται με 0% χρήση, αυτό όμως δεν μας λέει τίποτα. Μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι αυτοί οι υπολογιστές δεν κυκλοφορούν ακόμα στο κοινό, αλλά είναι μάλλον τα δοκιμαστικά της Apple. Αν νιώθετε κάπου μέσα σας ότι έχετε ακούσει αυτό το όνομα  «Mac 14,6» στο παρελθόν, έχετε απόλυτο δίκιο: τα benchmarks αυτού του υπολογιστή διέρρευσαν πριν από λίγες ημέρες δείχνοντας την πιθανή αύξηση της απόδοσης που θα φέρει η σειρά chip M2.

Φυσικά, γνωρίζουμε ήδη πόσο εντυπωσιακή είναι η έκδοση M2 του MacBook Pro 13 ιντσών, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τα μοντέλα 14 ιντσών και 16 ιντσών να φτάνουν στα ίσα. Με βάση τη database της Steam, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ περισσότερο.

Δείτε επίσης: Το Returnal θα γίνει διαθέσιμο και σε PC – Χρειάζεται RAM 32 GB

MacBook database mac Apple Steam
Tim Cook

Τι να περιμένουμε το 2023 από τα Mac
Τα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών δεν είναι τα μόνα νέα που περιμένουμε. Tο M2 chip αναμένεται να ανοίξει το δρόμο του στις ενημερωμένες εκδόσεις του Mac Studio, Pro και πιθανότατα του Mini πριν δούμε το τέλος του 2023. Ταυτόχρονα, περιμένουμε αναβαθμισμένες εκδόσεις του τσιπ Apple M2 που έχει ήδη εμφανιστεί στο MacBook Pro 13-ιντσών και στο MacBook Air. Όπως και με το M1 πριν από αυτό η Apple αναμένεται να αποκαλύψει πιο ισχυρές silicon εκδόσεις όσο περνάει ο καιρός.

Πράγματι, σχεδόν κάθε Mac που δεν ενημερώθηκε το 2022 θα μπορούσε τώρα να κυκλοφορήσει σαν μια νέα έκδοση με αναβαθμισμένο επεξεργαστή και μνήμη. Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις επίσημες ανακοινώσεις αλλά και τις φήμες που θα προκύψουν.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS