ΑρχικήinetChip M2: Έρχεται στα επανασχεδιασμένα MacBook Air το 2022;

Chip M2: Έρχεται στα επανασχεδιασμένα MacBook Air το 2022;

Η Apple σχεδιάζει να λανσάρει το chip M2 με τα επανασχεδιασμένα μοντέλα MacBook Air στο πρώτο εξάμηνο του 2022, αναφέρει η leaker γνωστή ως “Dylandkt.”

Δείτε επίσης: Nvidia chips: Κυκλοφόρησε ένα τσιπ μόνο για τους miners!

chip M2

Δείτε επίσης: Qualcomm: Φέρνει σύντομα το νέο Snapdragon 778G 5G chip

Στο Twitter, η Dylandkt ισχυρίστηκε ότι ένα νέο μοντέλο «MacBook Air‌» είναι «σε καλό δρόμο» για να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022, με ένα chip ‌M2‌ και έναν πιο πολύχρωμο σχεδιασμό. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το τσιπ “M1X” προορίζεται για Macs “Pro” τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το MacBook Pro και ένα μεγαλύτερο, πιο ισχυρό μοντέλο iMac.

Ο ισχυρισμός της Dylandkt δεν είναι εντελώς νέος, δεδομένου ότι ο Jon Prosser είχε πει στο παρελθόν ότι η επόμενη γενιά «MacBook Air‌» θα έχει έναν πλήρη επανασχεδιασμό, μια σειρά επιλογών χρώματος τύπου iMac και ένα M2‌ chip.

Η Dylandkt ήταν πολύ σίγουρη σε προηγούμενες δημοσιεύσεις της σχετικά με το “M1X” που προορίζεται για την επόμενη γενιά MacBook Pro, ενώ το M2‌ θα είναι προφανώς ένα chip τελευταίας τεχνολογίας για το ‌MacBook Air‌. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν φαίνεται για να ταιριάζει πολύ με τις σκέψεις του αξιόπιστου δημοσιογράφου Bloomberg Mark Gurman σχετικά με τα επερχόμενα προσαρμοσμένα silicon chips της Apple για Mac.

Δείτε επίσης: Η Samsung αυξάνει τις επενδύσεις σε επιχειρήσεις chip logic

Παρ ‘όλα αυτά, η Dylandkt έχει προβλέψει σωστά λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένες πρόσφατες εκδόσεις προϊόντων της Apple. Ήδη από τον Νοέμβριο του 2020, η Dylandkt ισχυριζόταν ότι το iPad Pro επόμενης γενιάς θα διαθέτει ένα τσιπ M1. Αυτό ήταν πέντε μήνες πριν εμφανιστεί η συσκευή. Πριν από την κυκλοφορία του iMac‌ 24 ιντσών νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η Dylandkt προέβλεψε σωστά ότι το νέο, επανασχεδιασμένο ‌iMac‌ θα αντικαταστήσει μόνο το μικρότερο “entry-level ‌iMac‌” και θα διαθέτει ένα chip ‌M1‌ αντί για ένα M1X. Ο ισχυρισμός της Dylandkt σχετικά με το MacBook Air‌ με το chip M2 είναι αρκετά πιθανό να βγει αληθινός.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS