ΑρχικήgamingSpace Adventure Cobra: Από anime σε video game;

Space Adventure Cobra: Από anime σε video game;

Space Adventure Cobra: Από anime σε video game;
Space Adventure Cobra: Από anime σε video game;

Η Microids υπέγραψε μια συμφωνία δημοσίευσης με το ιαπωνικό studio κινουμένων σχεδίων TMS Entertainment για την παραγωγή ενός video game βασισμένο στη σειρά manga και anime Space Adventure Cobra. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προ-παραγωγή για κονσόλες και PC. Δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένες κονσόλες.

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση του παιχνιδιού και της σειράς μέσω του Microids:

Δείτε επίσης: Rocket League 10 season: Τι θα δούμε;

Βιντεοπαιχνίδι

Το βιντεοπαιχνίδι παρέχει στους παίκτες την ευκαιρία να μπουν στη θέση του Cobra ως ο διάσημος γαλαξιακός κυνηγός επικηρυγμένων, σε ένα φουτουριστικό και πολύχρωμο σύμπαν.

Πρωτότυπο Έργο

Δημιουργήθηκε το 1978, το cult manga Cobra έχει συναρπάσει πολλές γενιές θαυμαστών με την περίπλοκη πλοκή του, γνωστή και για τις πολλές ανατροπές του. Με το θρυλικό Psycho Gun του κολλημένο στο αριστερό του χέρι και την εμβληματική συνεργασία του με τη Lady Armaroid, ο διαβόητος πειρατής του διαστήματος Cobra έχει μαγέψει το κοινό για πολλές δεκαετίες.

Space Adventure Cobra

Πρόταση: RoboCop: Rogue City – Πότε θα κυκλοφορήσει;

 «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε σε αυτήν την προσαρμογή του Space Adventure Cobra, ενός θρυλικού anime που έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά θαυμαστών», δήλωσε ο CEO της Microids Stephane Longeard σε ένα δελτίο τύπου. «Έχουμε δεσμευτεί να σεβόμαστε το σύμπαν και τους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Buichi Terasawa, παρέχοντας παράλληλα μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού, πιστή στο πνεύμα της σειράς anime. Το παιχνίδι του Space Adventure Cobra υπόσχεται να είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τους θαυμαστές και τους παίκτες που αναζητούν ένα πλούσιο και συναρπαστικό σύμπαν.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TMS Entertainment, Tadashi Takezaki, πρόσθεσε: «Μας εντυπωσίασε πολύ το πάθος και ο επαγγελματισμός της ομάδας Microids και είμαστε βέβαιοι ότι οι θαυμαστές της Cobra θα ενθουσιαστούν με το νέο βιντεοπαιχνίδι. Ανυπομονούμε για το τελικό προϊόν, το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει τους θαυμαστές».

Διαβάστε επίσης: Το Netflix θα λανσάρει μια σειρά anime «Dota 2» τον Μάρτιο

πηγή πληροφοριών: gematsu.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS