ΑρχικήinetKuo: Η Apple θα κυκλοφορήσει HomePod με οθόνη 7 ιντσών το 2024

Kuo: Η Apple θα κυκλοφορήσει HomePod με οθόνη 7 ιντσών το 2024

Σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή Ming-Chi Kuo, ένα ανανεωμένο HomePod της Apple αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων το πρώτο εξάμηνο του 2024, με μια καινοτόμο οθόνη 7 ιντσών από έναν νέο προμηθευτή που μέχρι τώρα ειδικεύεται στις οθόνες Android.

HomePod οθόνη

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple αναπτύσσει εδώ και αρκετό καιρό HomePod με ενσωματωμένη οθόνη, θέλοντας ίσως να συνδυάσει το έξυπνο ηχείο με το Apple TV+. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo πρότεινε ένα χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία της νέας συσκευής, ωστόσο, δεν διευκρινίζει ποιον σκοπό θα μπορούσε να εξυπηρετήσει η οθόνη.

Δείτε επίσης: Apple: Κυκλοφόρησε η beta 3 για iOS 16.4 και iPadOS 16.4

Η συσκευή θα μπορούσε να σχεδιαστεί για να ανταγωνίζεται συσκευές από την Amazon και την Google.

Η πλήρης ανάρτηση του Kuo στο Medium αναφέρει ότι η Tianma θα δημιουργήσει ένα display panel 7 ιντσών για το νέο HomePod της Apple.

Προβλέπω ότι η Apple θα αποκαλύψει ένα επανασχεδιασμένο HomePod με οθόνη 7 ιντσών το 1ο τρίμηνο του 2024, με την Tianma ως τον αποκλειστικό προμηθευτή panel“, λέει συγκεκριμένα. “Το HomePod με το panel θα μπορούσε να επιτρέψει την καλύτερη ενσωμάτωση με άλλα προϊόντα hardware της Apple, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή στη στρατηγική της εταιρείας για το έξυπνο σπίτι“.

Δείτε επίσης: Το M3 Chip της Apple θα έρθει στα επερχόμενα μοντέλα MacBook Air και iMac;

Τα υπάρχοντα HomePod της Apple έχουν μικρές κυκλικές οθόνες στην κορυφή, αλλά η λειτουργικότητά τους είναι περιορισμένη και ουσιαστικά αποτελούν απλώς μια ένδειξη κατάστασης. Το HomePod είναι ένας έξυπνος φωνητικός βοηθός που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή των χρηστών του ευκολότερη και πιο βολική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή μουσικής και podcasts, να απαντά σε ερωτήσεις, να ελέγχει τον καιρό, να ελέγχει συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές και πολλά άλλα.

Οι αναφορές και οι προβλέψεις του Kuo βασίζονται σε έρευνες του κλάδου και αυτή τη φορά είπε μόνο ότι κάνει μια πρόβλεψη. Ωστόσο, είναι μια τεκμηριωμένη πρόβλεψη.

HomePod Apple
Kuo: Η Apple θα κυκλοφορήσει HomePod με οθόνη 7 ιντσών το 2024

Η εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια είναι πιθανώς το μόνο που κρύβεται πίσω από τα άλλα σχόλιά του σχετικά με το μέλλον της Tianma με την Apple.

Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της Tianma στην εφοδιαστική αλυσίδα της Apple φαίνονται ελπιδοφόρες“, γράφει. “Είναι έτοιμη να ακολουθήσει την αναπτυξιακή πορεία της BYD Electronics ή της BOE ξεκινώντας με προϊόντα χαμηλού επιπέδου και αυξάνοντας σταδιακά την κατανομή των αποστολών της και αποκτώντας προϊόντα υψηλότερης ποιότητας μέσω αναβαθμίσεων“.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.3.3 με επιδιόρθωση ζητημάτων συνδεσιμότητας του Siri Remote

Οι επόμενες παραγγελίες της Tianma από την Apple μπορεί να είναι iPad panels, εάν οι αποστολές πάνε καλά“, υποθέτει ο Kuo.

Πηγή: appleinsider.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS