ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.3.3 με επιδιόρθωση ζητημάτων συνδεσιμότητας του Siri...

Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.3.3 με επιδιόρθωση ζητημάτων συνδεσιμότητας του Siri Remote

Η Apple κυκλοφορεί σήμερα το tvOS 16.3.3, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του tvOS 16.3.2! Αυτή η ενημέρωση επικεντρώνεται κυρίως στην επίλυση των προβλημάτων σύνδεσης με το Siri Remote που ταλαιπωρούν τους χρήστες του Apple TV 4K – αυτό θα σας χαρίσει άμεσα μια βελτιωμένη εμπειρία streaming με την αγαπημένη σας συσκευή!

Δείτε επίσης: Η Apple δεν ενημερώνει ένα email app με τεχνολογία ChatGPT λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια

tvOS 16.3.3

Παρά τις προσδοκίες πολλών χρηστών του Apple TV, η κυκλοφορία του tvOS 16.3.2 τον περασμένο μήνα δεν μπόρεσε να επιλύσει τα ανησυχητικά προβλήματα με την αξιοπιστία και τη συνδεσιμότητα του τηλεχειριστηρίου Siri που τους ταλαιπωρούσαν επί μήνες.

Τελικά, η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 16.3.3 με την πολυαναμενόμενη επίλυση του προβλήματος για το Siri Remote:

Με αυτή την ενημέρωση, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για το τηλεχειριστήριο Siri που δεν ανταποκρίνεται στο Apple TV 4K (3ης γενιάς)! Αυτή η λύση θα διασφαλίσει ότι λειτουργεί πάντα τέλεια.

Το πιο πρόσφατο μοντέλο Apple TV 4K, γνωστότερο ως συσκευή τρίτης γενιάς, είναι πλέον ικανό να τρέξει το tvOS 16.3.3 και μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα ασύρματης συνδεσιμότητας που ταλαιπώρησαν ορισμένους χρήστες με τα τηλεχειριστήρια Siri Remote.

Δείτε επίσης: Apple TV: Τώρα μπορείτε να δείτε live κανάλια με τη Siri!

Ζητήματα συνδεσιμότητας Apple TV+ Siri Remote

Η Apple προχώρησε σε μια σημαντική αναβάθμιση του Apple TV 4K το περασμένο φθινόπωρο, παρουσιάζοντας ένα τσιπ A15 Bionic, συμβατότητα HDR 10+ και ένα τηλεχειριστήριο Siri που διαθέτει USB-C για φόρτιση. Υπάρχουν αμέτρητα θέματα στο Reddit και στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple που διαμαρτύρονται για προβλήματα συνδεσιμότητας μεταξύ του Apple TV και του Siri Remote.

Οι χρήστες λένε ότι το Siri Remote αποσυνδέεται τακτικά από την Apple TV τους, χωρίς κανένα μοτίβο ή εξήγηση. Αυτοί οι χρήστες λένε ότι το Siri Remote θα αποσυνδεθεί ενώ το Apple TV παίζει κάτι, συνήθως λίγα λεπτά μετά τη χρήση του τηλεχειριστηρίου για την έναρξη αυτής της αναπαραγωγής.

Δείτε επίσης: Apple: Έτοιμη για κυκλοφορία νέων iMac; Τι προσφέρουν;

Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή ενημέρωση του tvOS 16.3.3 διορθώνει το πρόβλημα μια για πάντα, όπως ισχυρίζεται η Apple. Εάν είστε χρήστης Apple TV 4K που επηρεάζεται από αυτά τα προβλήματα του Siri Remote, ενημερώστε μας στα σχόλια εάν η σημερινή ενημέρωση επιλύει τα σφάλματα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS