ΑρχικήinetWhatsApp: Νέα λειτουργία για την καταπολέμηση των κλήσεων spam

WhatsApp: Νέα λειτουργία για την καταπολέμηση των κλήσεων spam

Tο WhatsApp λανσάρει μια νέα λειτουργία για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του δεν θα λάβουν ποτέ ξανά κλήσεις spam. Με αυτή την αναβάθμιση, οι ενοχλητικές κλήσεις αποτελούν παρελθόν!

Δείτε επίσης: Συνελήφθησαν 14 χάκερ για spam σε 115 govt sites με διαφημίσεις gambling

WhatsApp

Τα ανεπιθύμητα μηνύματα spam έχουν γίνει μια παγκόσμια ενόχληση που όλοι μας δυστυχώς έχουμε αρχίσει να αντιμετωπίζουμε. Είτε πρόκειται για ένα μήνυμα είτε για μια τηλεφωνική κλήση, μπορούν γρήγορα να ανατρέψουν την ημέρα σας, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Παρά τη μεγάλη βελτίωση των φίλτρων spam, περιστασιακά μερικά εξακολουθούν να τα προσπερνούν. Ειδικά όσον αφορά τις κλήσεις, οι πωλητές βρίσκουν εφευρετικούς τρόπους να παρακάμπτουν τις δικλείδες ασφαλείας που εφαρμόζονται για την προστασία μας.

Οι κλήσεις spam είναι μη ζητηθείσες κλήσεις από ανώνυμους αριθμούς που συχνά χρησιμοποιούνται για κακόβουλους σκοπούς, όπως η κλοπή ταυτότητας. Για να προστατευτείτε από απάτες και άλλα κακόβουλα σχέδια, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να αποφεύγετε τις κλήσεις spam.

Δείτε ακόμα: YouTube: Νέα εργαλεία για την καταπολέμηση των comment spam
spam

Το WABetaInfo έπεσε πάνω σε αυτό το χαρακτηριστικό ενώ εξέταζε τον κώδικα σε μια πρόσφατη beta έκδοση της εφαρμογής για Android. Ο ιστότοπος υπόσχεται ότι μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία για να μπλοκάρετε κλήσεις από ύποπτους αριθμούς. Αυτή η λειτουργία όχι μόνο θα αναγνωρίζει τις κλήσεις, αλλά θα τις διατηρεί στα αρχεία καταγραφής κλήσεων και θα εμφανίζει επίσης ειδοποιήσεις. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν θα διακόπτεστε ή δεν θα αποσπάται η προσοχή σας από τις εισερχόμενες κλήσεις. Ακόμη και αν, λόγω κάποιων απρόβλεπτων περιστάσεων, μια κλήση από κάποιον οικείο σας περάσει απαρατήρητη – ο αριθμός του μπορεί πάντα να είναι εύκολα προσβάσιμος και να επικοινωνήσετε μαζί του αργότερα μέσω κλήσης ή μηνυμάτων.

Δείτε επίσης: WhatsApp και Meta προχώρησαν πρόσφατα σε πρωτοποριακές αλλαγές

Παρόλο που αυτή η λειτουργία είχε συμπεριληφθεί στην beta έκδοση της εφαρμογής, δεν ήταν λειτουργική για τους χρήστες. Όπως συμβαίνει με κάθε προϊόν υπό ανάπτυξη, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην φτάσει ποτέ σε πλήρη κυκλοφορία. Επιπλέον, είναι πιθανό το προϊόν να συμπεριληφθεί στην επόμενη δημόσια έκδοση. Αν και είναι κατανοητό να ενθουσιαζόμαστε όταν βλέπουμε μια νέα λειτουργία, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πώς θα εξελιχθεί τελικά το προϊόν. Συνεπώς, συνιστάται προσοχή και θα πρέπει να συγκρατήσουμε τις προσδοκίες μας μέχρι να κυκλοφορήσουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS