ΑρχικήinetΗ Apple δεν ενημερώνει ένα email app με τεχνολογία ChatGPT λόγω ανησυχιών...

Η Apple δεν ενημερώνει ένα email app με τεχνολογία ChatGPT λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple ανέβαλε την έγκριση μιας ενημέρωσης ενός email app που χρησιμοποιεί το ChatGPT, προκειμένου να διασφαλίσει ότι λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα και θεσπίζονται διασφαλίσεις για την προστασία των χρηστών, ιδίως των παιδιών, από την έκθεση σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Amazon: Διαθέσιμα εκατοντάδες βιβλία που έχουν γραφτεί μέσω ChatGPT

Η Apple δεν ενημερώνει ένα email app με τεχνολογία ChatGPT λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια

Η Apple αρνήθηκε την έγκριση για την τελευταία ενημέρωση του BlueMail, η οποία πρόκειται να προσθέσει λειτουργίες γραφής email με τεχνητή νοημοσύνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο τεχνολογικός γίγαντας είχε ανησυχίες ότι αυτή η λειτουργία AI δεν θα ήταν σε θέση να φιλτράρει σωστά το ακατάλληλο περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Fake ChatGPT apps/sites διανέμουν Windows & Android malware

Στη συνέχεια, η Apple ζήτησε από την BlueMail είτε να ενσωματώσει φιλτράρισμα περιεχομένου είτε να περιορίσει τη χρήση της εφαρμογής σε άτομα 17 ετών και άνω. Η BlueMail, η οποία επί του παρόντος ασκεί έφεση κατά της απόφασης, επιμένει ότι η εφαρμογή της είναι ήδη εξοπλισμένη με φίλτρα περιεχομένου. Αντίθετα, οι χρήστες Android μπορούν να απολαμβάνουν ελεύθερα τη νέα ενημερωμένη έκδοση με την προσθήκη AI χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Συγκριτικά, η εφαρμογή αναζήτησης ChatGPT της Bing για iOS περιορίζεται σε άτομα 17 ετών και άνω. Εάν όλες οι εφαρμογές με τεχνητή νοημοσύνη αξιολογούνταν μόνο για ενήλικες, οι προγραμματιστές μπορεί να επανεξετάσουν την ενσωμάτωση τέτοιας τεχνολογίας στα έργα τους.

ChatGPT apple

Πρέπει η τεχνητή νοημοσύνη να χρησιμοποιείται μόνο από ενήλικες;

Ένα επιχείρημα υπέρ του περιορισμού της AI σε χρήση μόνο από ενήλικες είναι ότι θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο κακής χρήσης ή κατάχρησης. Τα παιδιά εξακολουθούν να αναπτύσσουν την κατανόηση του κόσμου και μπορεί να μην κατανοούν πλήρως πώς να χρησιμοποιούν την AI με υπευθυνότητα, γεγονός που θα μπορούσε να τα οδηγήσει σε κακή χρήση ή κατάχρηση της ισχύος της. Επιπλέον, χωρίς κατάλληλη ρύθμιση, τα παιδιά θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν λάθη με την τεχνολογία AI που θα είχαν σοβαρές συνέπειες για τα ίδια ή για άλλους.

Πηγή πληροφοριών: tomsguide.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS