Τον περασμένο Ιούνιο, τα Google News έλαβαν ένα desktop redesign και η λειτουργία “Your topics” έχει πλέον προσθέσει 60 νέα θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε την αρχική σας σελίδα.
Δείτε επίσης: Το Google Drive update για Android φέρνει νέες λειτουργίες
Μετά το “Your briefing” στο news.google.com, το “Your topics” εμφανίζεται ως ένα πλέγμα καρτών που εμφανίζει τρεις ιστορίες η καθεμία. Πατώντας “Customize” στην επάνω δεξιά γωνία αρχικά σας επιτρέπει να επιλέξετε από τις U.S., World, Business, Technology, Entertainment, Sport, Science και Health, με τη δυνατότητα να αλλάξετε τη σειρά.
Δείτε επίσης: Google: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One
Windows 10 τέλος, απομένει μόλις ένας χρόνος υποστήριξης
Κομήτης θα κάνει μια θεαματική προσέγγιση τον Οκτώβριο
Εκτόξευση του Europa Clipper για ανίχνευση ζωής στην Ευρώπη!
Η ενημερωμένη δυνατότητα προσαρμογής σάς επιτρέπει τώρα να επιλέξετε από 60 θέματα που είναι οργανωμένα ανά θέμα: Headline news, Entertainment, Sports, Business, Technology, Health, Science, Education, and Lifestyle. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε το κύριο θέμα ή να επιλέξετε πιο αναλυτικά.
Η τεχνολογία προσφέρει πληθώρα θεμάτων για να επιλέξουν οι αναγνώστες και να ενημερωθούν. Από την κινητή τηλεφωνία, την ενέργεια και τα παιχνίδια, μέχρι την εικονική πραγματικότητα και τη ρομποτική – ο καθένας μπορεί να επιλέξει έως και 12 θέματα με όποια σειρά επιθυμεί, με ένα κουμπί “Reset to default” στο κάτω μέρος για ευκολία. Αυτό παρέχει έναν αβίαστο αλλά ενδελεχή τρόπο να ανακαλύψετε νέα άρθρα σχετικά με τις αγαπημένες σας τάσεις της τεχνολογίας!
Δείτε επίσης: Google: Έρχεται το Universal Speech Model!
Το Google News παρουσίασε σήμερα τα τελευταία του θέματα και η εφαρμογή Android αναμένεται σύντομα να αναβαθμιστεί με ένα σύγχρονο επανασχεδιασμό Material You και βελτιώσεις για tablet.
Το Google News είναι ένας διαδικτυακός συγκεντρωτής ειδήσεων που συγκεντρώνει σχετικές ειδήσεις από χιλιάδες πηγές σε ολόκληρο τον ιστό. Χρησιμοποιεί αλγορίθμους για την ιεράρχηση των άρθρων με βάση τη συνάφεια, τη δημοτικότητα και άλλους παράγοντες, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα αυτό που ψάχνετε χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε χειροκίνητα σε εκατοντάδες ιστότοπους.
Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com