ΑρχικήUpdatesΗ ανανεωμένη εφαρμογή Apple Maps κυκλοφορεί σε Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία

Η ανανεωμένη εφαρμογή Apple Maps κυκλοφορεί σε Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η ανανεωμένη της εφαρμογή Maps κυκλοφορεί στη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Δείτε επίσης: Steve Jobs: Το έργο του πρώην CEO της Apple παραμένει ζωντανό

Apple Maps

Δείτε επίσης: Kuo: Το AR/VR headset 2ης γενιάς της Apple (high-end και low-end) θα κυκλοφορήσει το 2025

Το νέο Apple Maps είναι το εισιτήριό σας για την περιπέτεια! Θα έχετε πρόσβαση σε πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες, βελτιωμένα εργαλεία πλοήγησης και τρισδιάστατα μοντέλα διάσημων αξιοθέατων. Επιπλέον, επωφεληθείτε από τις καθηλωτικές μας οδηγίες περπατήματος turn-by-turn που υποστηρίζονται από την επαυξημένη πραγματικότητα. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη εξερεύνηση με αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά!

Το Look Around του Apple Maps, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iOS 13, επεκτείνεται και στις Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία από σήμερα. Το Look Around παρέχει τρισδιάστατες εικόνες σε επίπεδο δρόμου στις πόλεις όπου είναι διαθέσιμες και είναι παρόμοιες με το Street View της Google. Χρησιμοποιώντας εικόνες υψηλής ανάλυσης από κάμερες που είναι τοποθετημένες σε αυτοκίνητα, καθώς και δεδομένα χαρτογράφησης από ομάδες επίγειας αλήθειας, δημιουργεί μια τρισδιάστατη προβολή σε επίπεδο δρόμου που μοιάζει σαν να περπατάτε εσείς οι ίδιοι στους δρόμους. Με το Look Around, μπορείτε να εξερευνήσετε κτίρια, ορόσημα, πάρκα και πολλά άλλα – όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε επίσης: iPhone 15: Tα αξεσουάρ USB-C θα απαιτούν την πιστοποίηση MFi της Apple

Οι πελάτες της Apple στις χώρες που αναφέρονται παραπάνω ενημερώθηκαν για τη νέα αυτή ανάπτυξη νωρίτερα σήμερα και ο Justin O’Beirne, ειδικός στους Apple Maps, αναφέρθηκε στην επέκτασή της.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS