ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Οι εικόνες με καλύτερη ανάλυση έχουν ελάχιστη διαφορά

WhatsApp: Οι εικόνες με καλύτερη ανάλυση έχουν ελάχιστη διαφορά

Μπορεί το WhatsApp να αντιμετωπίζει σκληρότερο ανταγωνισμό από ποτέ, από πλατφόρμες όπως το Telegram και το Signal, αλλά παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επικοινωνίας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μια πρόσφατη έκδοση beta υποδήλωσε κάποιες επερχόμενες βελτιώσεις στη συμπίεση βίντεο, αλλά στο μεταξύ, οι εικόνες έχουν ήδη λάβει αυτή τη δυνατότητα.

WhatsApp

Δείτε επίσης: WhatsApp: Σύντομα οι χρήστες θα στέλνουν βίντεο υψηλής ποιότητας

Το WABetaInfo ανακάλυψε τη δυνατότητα υπό ανάπτυξη πριν από δύο εβδομάδες στο WhatsApp beta για Android 2.21.14.16. Τότε, αποκαλύφθηκαν δύο αόρατες επιλογές για την προσαρμογή της ποιότητας των μεταφορτώσεων βίντεο και των φωτογραφιών. Τώρα η λειτουργία κυκλοφορεί με την έκδοση v2.21.15.8 (APK Mirror), αλλά μόνο για φωτογραφίες.

Διατίθενται τρία επίπεδα για μεταφορτώσεις φωτογραφιών, όπως “Αυτόματο“, “Καλύτερη ποιότητα” και “Εξοικονόμηση δεδομένων“. Μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση στην ενότητα “Ποιότητα μεταφόρτωσης πολυμέσων” στην ενότητα “Αποθήκευση και δεδομένα“.

Δείτε ακόμα: WhatsApp: Ίσως επιτρέψει ένσταση όταν μπλοκάρεται ένας λογαριασμός

Δυστυχώς όμως, η διαφορά μεταξύ της προηγούμενης συμπίεσης αποθήκευσης δεδομένων και της νέας υψηλότερης ποιότητας είναι ελάχιστη. Σε δοκιμές που έγιναν από χρήστες, τραβώντας την ίδια φωτογραφία από διαφορετικές γωνίες, με την “Εξοικονόμηση δεδομένων“, η φωτογραφία εστάλη ως εικόνα 0,9MP (720×1280 με μέγεθος 80KB). Η αναβάθμισή της στην “Καλύτερη ποιότητα” οδήγησε σε εικόνα 1,4 MP (899×1599 με μέγεθος 113 KB). Όμως η διαφορά μεταξύ τους είναι ελάχιστη.

εικόνες

Δεδομένης της μικρής διαφοράς στο μέγεθος και την πιθανή κατανάλωση δεδομένων, καλύτερα να επιλέξετε την υψηλότερη ρύθμιση και να παραλείψετε την επιλογή “Αυτόματο“. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να στείλετε φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης, συνίσταται να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα. Δεν θα υπάρξει συμπίεση σε ποιότητα ή μέγεθος και τα μέσα σας θα φτάσουν ως έχουν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει κρυπτογράφηση end-to-end για cloud chat backups

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα ρύθμιση, μπορείτε να εγγραφείτε στο WhatsApp beta στο Play Store ή να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση beta απευθείας από το APK Mirror. Η ρύθμιση για μεταφορτώσεις φωτογραφιών είναι διαθέσιμη, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη παρόμοια επιλογή για βίντεο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS