ΑρχικήReviewsiPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display όπως το Apple Watch;

iPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display όπως το Apple Watch;

iPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display όπως το Apple Watch; Μετά από μια επιτυχημένη κυκλοφορία των μοντέλων iPhone 12 πέρυσι, η Apple στοχεύει να κάνει μία ακόμα μεγάλη επιτυχία με τα επερχόμενα iPhone 13, τα οποία αναμένεται να διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες, μικρότερες εγκοπές, βελτιωμένη απόδοση και πιο προηγμένες οθόνες που μπορεί να διαθέτουν λειτουργία Always-On.

iPhone 13

Δείτε επίσης: Η Apple προειδοποιεί τους Leakers να μην δημοσιεύουν πληροφορίες

Στην τελευταία έκδοση του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου Power On, ο δημοσιογράφος του Bloomberg Mark Gurman περιγράφει τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες από το φετινό iPhone. Σύμφωνα με τον Gurman και τη χωρητικότητα των μπαταριών που είχαν διαρρεύσει προηγουμένως, τα νέα iPhone θα διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τροφοδοσία οθονών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και πιθανώς μια λειτουργία Always-On εμπνευσμένη από το Apple Watch.

Με τα πρόσφατα μοντέλα Apple Watch, η οθόνη μπορεί να παραμείνει αναμμένη σε χαμηλότερη φωτεινότητα και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το ρολόι τους ανά πάσα στιγμή. Ο Gurman λέει ότι η Apple μπορεί να φέρει παρόμοια λειτουργικότητα και στα μοντέλα iPhone 2021, επιτρέποντας στους πελάτες να βλέπουν πιθανώς πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και οι ειδοποιήσεις τους ανά πάσα στιγμή στην οθόνη τους.

Δείτε ακόμα: iPhone 13: Φήμες λένε ότι θα υποστηρίζει το νέο WiFi 6E standard

Always-On iPhone 13 χαρακτηριστικά
iPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display

Αυτό θα καταστεί εφικτό χάρη στις οθόνες LTPO οι οποίες μπορούν να διατηρούν αποτελεσματικά την οθόνη σε χαμηλότερη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή, χωρίς σημαντική επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Οι οθόνες OLED LTPO που αναμένεται να συμπεριληφθούν στα μοντέλα iPhone 13 υψηλών προδιαγραφών, θα επέτρεπαν επίσης τη συμπερίληψη ρυθμού ανανέωσης 120Hz. Η Apple φημολογείται εδώ και πολύ καιρό ότι θα φέρει την τεχνολογία ProMotion 120Hz στα iPhone της και παρά τις εκτεταμένες φήμες ότι αυτό θα γινόταν στο iPhone 12, η ​​Apple φαίνεται τώρα να είναι έτοιμη να την συμπεριλάβει στα μοντέλα υψηλών προδιαγραφών του iPhone 13.

Δείτε επίσης: Το LiDAR Scanner θα μείνει αποκλειστικά στα μοντέλα iPhone 13 «Pro»

Πέρα από τη βελτιωμένη απόδοση, τις πιο προηγμένες οθόνες και τις ενισχυμένες δυνατότητες της κάμερας, τα εικονικά μοντέλα της επερχόμενης σειράς iPhone 13 αποκαλύπτουν πολύ λίγες αλλαγές στο σχεδιασμό για τα νέα iPhone. Η Apple πέρυσι παρουσίασε ξανά μια επίπεδη σχεδίαση για το iPhone και το iPhone 13 θα βασιστεί σε αυτό το σχέδιο. Ωστόσο, τα νέα iPhone θα είναι ελαφρώς παχύτερα και βαρύτερα για να φιλοξενήσουν τις πιο προηγμένες οθόνες και τις μεγαλύτερες μπαταρίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS