ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Σύντομα οι χρήστες θα στέλνουν βίντεο υψηλής ποιότητας

WhatsApp: Σύντομα οι χρήστες θα στέλνουν βίντεο υψηλής ποιότητας

Μπορεί να είστε ένας από τους χρήστες, που κάποια στιγμή χρειάστηκε να στείλετε ένα σημαντικό βίντεο σε κάποιον μέσω του WhatsApp, αλλά λόγω του ενσωματωμένου εργαλείου συμπίεσης εικόνας ή βίντεο που περιέχετε στην εφαρμογή, η ποιότητά του να μην ήταν αυτή που θέλατε.

WhatsApp βίντεο

Δείτε επίσης: Google: Νέα εφαρμογή θα αποθηκεύει τα ιατρικά αρχεία σας

Ωστόσο αυτή η ταλαιπωρία θα τελειώσει σύντομα, καθώς η εταιρεία ανταλλαγής μηνυμάτων φέρεται να επεξεργάζεται μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο υψηλής ανάλυσης με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Όπως αναφέρθηκε σε ένα στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιήθηκε από το WABetaInfo, η νέα λειτουργία θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν εάν θέλουν να στείλουν ένα βίντεο “Καλύτερης ποιότητας” σε άλλους ή αν θέλουν να αποθηκεύσουν δεδομένα συμπιέζοντάς τα.

Δείτε ακόμα: Audi/Volkswagen: Δεδομένα πελατών πωλούνται σε hacking forum

Το στιγμιότυπο οθόνης αποκαλύπτει ότι θα υπάρχουν τρεις επιλογές, οι οποίες θα είναι η αυτόματη, η καλύτερη ποιότητα και η εξοικονόμηση δεδομένων. Η επιλογή Auto θα αποφασίσει μόνη της και θα εντοπίσει αυτόματα τον καλύτερο αλγόριθμο συμπίεσης για συγκεκριμένα βίντεο.

Η επιλογή καλύτερης ποιότητας θα διατηρήσει την ποιότητα του βίντεο, ενώ η επιλογή “Εξοικονόμηση δεδομένων” θα συμπιέσει το βίντεο για να εξοικονομήσει δεδομένα και να μειώσει το εύρος ζώνης.

Δείτε επίσης: TikTok: Θα μπορεί να συλλέγει βιομετρικά δεδομένα χρηστών των ΗΠΑ

Η λειτουργία είναι ακόμη υπό ανάπτυξη και δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στη σταθερή έκδοση της εφαρμογής για κινητά. Αυτή η νέα λειτουργία θα είναι χρήσιμη σε χιλιάδες χρήστες που θέλουν να μοιράζονται βίντεο υψηλής ποιότητας με τις επαφές τους, καθώς το WhatsApp, προς το παρόν δεν επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την ποιότητα των βίντεο πριν τα μοιραστούν με τους συνεργάτες ή τους φίλους τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS