ΑρχικήinetApple Watch Pro: Νέες διαρροές δείχνουν πώς μοιάζει το ρολόι

Apple Watch Pro: Νέες διαρροές δείχνουν πώς μοιάζει το ρολόι

Apple Watch Pro διαρροές

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαρροές σχετικά με προϊόντα της Apple γίνονται πιο έντονες λίγο πριν τo αυριανό “Far Out” event, στο οποίο θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα σειρά iPhone, iPhone 14. Με τις νέες διαρροές, όμως, μπορούμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Apple Watch Pro, χάρη στα renders από το 91mobiles. Οι διαρροές από μη επίσημες “πηγές” αντιμετωπίζονται, συνήθως, και πρέπει να αντιμετωπίζονται με κάποια δυσπιστία, αλλά σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, που ασχολείται με θέματα της Apple, τα renders ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και ως επί το πλείστον, δείχνουν όλα όσα ακούγαμε όλο αυτό το διάστημα. Υπάρχει μια μεγαλύτερη οθόνη, όπως πρότειναν οι προηγούμενες αναφορές του Gurman, καθώς και μια μικρή εξέλιξη στο σχεδιασμό του Apple Watch Series 7.

Δείτε επίσης: Η Apple θέλει να αφαιρέσει την υποδοχή κάρτας SIM από ορισμένα iPhone 14

Με μια προσεκτική ματιά, μπορεί κανείς να δει ένα επιπλέον κουμπί στην αντίθετη πλευρά του Digital Crown και multitasking κουμπιού. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τη χρησιμότητά του. Τόσο το 91mobile όσο και ο αναλυτής Gurman εικάζουν ότι θα μπορούσε να είναι programmable, επιτρέποντας στους χρήστες να ανοίγουν μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή να ξεκινούν προπόνηση χωρίς να πρέπει να ασχοληθούν με την οθόνη αφής. Οι διαρροές για τις θήκες από τα Sonny Dickson και DuanRui δείχνουν επίσης ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη οθόνη και πρόσθετο κουμπί.

Δείτε επίσης: Το Apple iPhone 15 Pro θα είναι ισχυρό λόγω του 3nm A17 chip

Apple Watch Pro renders

Οι αναφορές υποδηλώνουν ότι η μεγαλύτερη οθόνη στο Apple Watch Pro θα μπορεί να εμφανίζει περισσότερα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη φυσική κατάσταση και την παρακολούθηση της υγείας.

Επιπλέον, ο Mark Gurman ανέφερε ότι το Apple Watch Pro θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης και ανθεκτικό περίβλημα από τιτάνιο.

Δείτε επίσης: Apple: Διέρρευσαν πληροφορίες για τη μπαταρία του iPhone 14

Το Apple Watch Pro πιθανότατα θα στοχεύει σε φανατικούς οπαδούς των extreme sports—το είδος των ανθρώπων που δεν θα τους πείραζε να ξοδέψουν σχεδόν 1.000 $ για τα high-end smartwatches της Garmin. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα προτιμήσουν αυτά τα έξυπνα ρολόγια. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, αλλά ένα Apple Watch Pro θα μπορούσε να έρθει στην τιμή των 1.000 δολαρίων και άνω. Αν και το νέο ρολόι φαίνεται εντυπωσιακό, σίγουρα δεν είναι για όλες τις τσέπες.

Αναμένεται ότι η Apple θα παρουσιάσει επίσημα το νέο Apple Watch Pro στο αυριανό event που θα γίνει και η παρουσίαση του iPhone 14.

Πηγή: www.91mobiles.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS