ΑρχικήUpdatesΤι θα συμβεί μετά την κυκλοφορία του Windows 11 2022 Update

Τι θα συμβεί μετά την κυκλοφορία του Windows 11 2022 Update

Ακόμη και πριν από την άφιξη της πρώτης σημαντικής ενημέρωσης των Windows 11, η οποία φέρει τον τίτλο Windows 11 2022 Update, η Microsoft ετοιμάζει κάποιες μικρότερες ενημερώσεις για να φέρει επιτέλους τις καρτέλες στον File Explorer και σε άλλες ιδιαίτερα περιζήτητες λειτουργίες μέχρι το τέλος του έτους.

Δείτε επίσης: Windows 11: Ποιες ρυθμίσεις να αλλάξετε για να ενισχύσετε το απόρρητο;

Δείτε επίσης: KB5016691 Windows 11: Η νέα έκδοση φέρνει 22 βελτιώσεις

Σύμφωνα με τα Windows Latest, αυτές οι ενημερώσεις ονομάζονται ‘Moments’, οι οποίες θα φέρουν λειτουργίες που ήταν σε δοκιμή για το μεγαλύτερο μέρος του 2022. Καθώς το Windows 11 2022 Update πρόκειται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, το ‘Moment 1’ φέρεται να φτάσει μόλις λίγες εβδομάδες μετά, με τις καρτέλες File Explorer να είναι η κύρια βελτίωση που έρχεται μαζί του.

Μπορείτε να δοκιμάσετε ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες στον υπολογιστή σας εάν είστε μέλος του Windows Insider, το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε άλλες ενημερώσεις στις οποίες εργάζεται η Microsoft. Το θέμα βέβαια είναι ότι οι χρήστες ήθελαν να δουν κάποιες βελτιώσεις στο Windows 11 από τότε που πρωτοεμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2021.

Έρχονται “Magic moments”

Windows 11 2022 Update

Επίσης είναι περίεργο το γεγονός ότι η Microsoft ανακοίνωσε νέες δυνατότητες για τα Windows 11 τον Απρίλιο, χωρίς καμία ένδειξη για το πότε θα κυκλοφορήσουν, και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, οι χρήστες των Windows είναι ακόμα στο σκοτάδι ως προς το πότε θα φτάσουν αυτές οι δυνατότητες. Είναι υπέροχο που μαθαίνουμε ότι αυτές οι ενημερώσεις φέρεται να φτάνουν τόσο σύντομα μετά την ενημέρωση των Windows 11 2022, αλλά ο απλός χρήστης επί του παρόντος δεν έχει ιδέα ότι αυτό είναι το σχέδιο.

Δείτε επίσης: Windows 11 Dev build: Το Windows Terminal είναι πια προεπιλογή

Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft το γνωρίζει αυτό και σύντομα θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση ή μια ανακοίνωση που θα αποκαλύψει ακριβώς τι θα περιλαμβάνει ο οδικός χάρτης των Windows 11, όπως το Moment 1 και 2, και πώς αυτά θα ωφελήσουν όλους τους χρήστες.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS