ΑρχικήReviewsLenovo Glasses T1: Μια μεγάλη οθόνη στην τσέπη σας

Lenovo Glasses T1: Μια μεγάλη οθόνη στην τσέπη σας

Η Lenovo είναι η πιο πρόσφατη εταιρεία που προωθεί μια οθόνη USB-C, με όνομα Glasses T1, φτιαγμένη για το πρόσωπό σας. Τα νέα Lenovo Glasses T1 βάζουν μια οθόνη OLED Full HD μπροστά στα μάτια σας και αποκαλύφθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια του IFA και στο virtual showcase της Lenovo.

Αυτή η φορητή ιδιωτική οθόνη, όπως το θέτει η Lenovo, μοιάζει πολύ με άλλα smart glasses καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένου του NxtWear Air της TCL, που βάζει δύο οθόνες micro-OLED 1080p μπροστά στα μάτια σας, ακριβώς όπως το T1 της Lenovo. Ένα άλλο παρόμοιο προϊόν είναι το Nreal Air, αν και αυτό έχει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 90Hz σε σύγκριση με τα 60Hz του T1.

Δείτε επίσης: Το Apple iPhone 15 Pro θα είναι ισχυρό λόγω του 3nm A17 chip

Lenovo Glasses T1: Μια μεγάλη οθόνη στην τσέπη σας
Lenovo Glasses T1: Μια μεγάλη οθόνη στην τσέπη σας

Δεν θα αποκτήσετε εμπειρίες VR ή AR με αυτούς τους τύπους γυαλιών και δεν μπορείτε να περπατάτε με ασφάλεια φορώντας τα, καθώς η όρασή σας θα έχει τροποποιηθεί πολύ και το καλώδιο τα κρατά δεμένα σε οποιαδήποτε πηγή είναι συνδεδεμένα. Αντίθετα, τα Lenovo Glasses T1 έχουν σχεδιαστεί για να παραμένετε ακίνητοι σαν να παρακολουθείτε μια πραγματική τηλεόραση ή οθόνη, αλλά το εφέ που σας δίνει είναι σαν μια τεράστια οθόνη θεάτρου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, να παίξετε παιχνίδια και να κάνετε την εμπιστευτική ψηφιακή σας γραφειοκρατία, ενώ μοιάζετε με τον Daredevil της Marvel.

Η Lenovo στοιχηματίζει ότι οι mobile gamers θα θέλουν επίσης τα Lenovo Glasses T1, επικαλούμενη μια έκθεση Global Industry Analysts που προβλέπει μια παγκόσμια αγορά 160 δισεκατομμυρίων δολαρίων για αυτόν τον κλάδο έως το 2026. Ομοίως, αναμένει ότι η επισκίαση της αγοράς video streaming σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να παρακολουθήσουν εκπομπές μέσα στις δικές τους Τ1 οθόνες.

Lenovo Glasses T1: Μια μεγάλη οθόνη στην τσέπη σας
Lenovo Glasses T1: Μια μεγάλη οθόνη στην τσέπη σας

Τα Lenovo Glasses T1 χρησιμοποιούν ένα φυσικό καλώδιο για σύνδεση με συσκευές όπως υπολογιστές, tablet, smartphone, Mac και άλλες συσκευές που μπορούν να εξάγουν βίντεο μέσω USB-C. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα γυαλιά με συσκευές iOS, όπως το iPhone σας, θα πρέπει να αγοράσετε το HDMI adapter της Lenovo καθώς και το Digital AV adapter της Apple. Τα Glasses T1 λειτουργούν επίσης με το δευτερεύον interface “Ready For” της Motorola που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές σε στυλ desktop.

Δείτε επίσης: Νέες ευπάθειες UEFI firmware επηρεάζουν μοντέλα υπολογιστών Lenovo

Επιπλέον, τα γυαλιά συνοδεύονται από πολλά pads μύτης που θα είναι χρήσιμα για εκτεταμένη χρήση και ένα πλαίσιο γυαλιών οράσεως εάν το χρειάζεστε. Τα Lenovo Glasses T1 τροφοδοτούνται με μπαταρίες, αλλά μπορούν να αντλούν ενέργεια από συσκευές. Έχουν επίσης built-in ηχεία σε περίπτωση που θέλετε μόνο το βίντεο να είναι εξαιρετικά ιδιωτικό.

Όπως πολλά άλλα display γυαλιά, το Lenovo Glasses T1 θα κυκλοφορήσει πρώτα για την κινεζική αγορά. Στην Κίνα ονομάζονται γυαλιά Lenovo Yoga και θα έρθουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να τα κυκλοφορήσει σε «επιλεγμένες αγορές» αργότερα το 2023. Δεν έχει δημοσιευθεί καμία τιμολόγηση.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS