ΑρχικήUpdatesCanva for Campus: Συνδρομή επί πληρωμή για πανεπιστήμια

Canva for Campus: Συνδρομή επί πληρωμή για πανεπιστήμια

Το Canva μόλις κυκλοφόρησε μια νέα συνδρομή επί πληρωμή με την ονομασία Canva for Campus, αποκλειστικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες γραφιστικής σχεδίασης των πανεπιστημίων και των κολεγίων. Η υπηρεσία αυτή παρέχει στους φοιτητές, καθηγητές, το προσωπικό και τους διοικητικούς υπαλλήλους πρόσβαση στην εκτεταμένη σουίτα λειτουργιών του, όπως επαγγελματικά πρότυπα για εκθέσεις, παρουσιάσεις ή άλλα έγγραφα, καθώς και εικόνες, βίντεο, αρχεία ήχου και infographics χωρίς δικαιώματα!

Δείτε επίσης: Το Paramount+ έφτασε τους 56 εκατομμύρια συνδρομητές

Canva for Campus

Το Canva for Campus είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα πανεπιστήμια, κολέγια και άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως. Τώρα όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το καταπληκτικό εργαλείο!

Το συνδρομητικό πρόγραμμα είναι παρόμοιο με το Canva for Teams, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Team, αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Το απίστευτο Visual Worksuite περιλαμβάνει Canva Docs, ιστότοπους, πίνακες και οπτικοποιήσεις δεδομένων – μερικά μόνο από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται!

Στο Canva for Campus, οι φοιτητές και οι καθηγητές χωρίζονται σε ομάδες με πρόσβαση σε 1TB αποθηκευτικού χώρου η καθεμία. Μέσω του εργαλείου συνεργασίας με πίνακα, τα μέλη της ομάδας μπορούν να συνεργαστούν για έργα ή διαλέξεις, να λαμβάνουν feedback μέσω συνομιλιών κειμένου και οπτικών σχολίων με αυτοκόλλητα σε πραγματικό χρόνο, καθώς και να μοιράζονται έγγραφα για επεξεργασία και αναθεώρηση ταυτόχρονα.

Δείτε επίσης: Meta Verified: Verification συνδρομητική υπηρεσία για χρήστες Facebook & Instagram

Όσον αφορά τα τέλη συνδρομής για τη νέα προσφορά της Canva, το κόστος εξαρτάται από το συνολικό μέγεθος του μαθητικού δυναμικού ενός σχολείου.

Το Canva έχει γίνει ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα τόσο για τους φοιτητές όσο και για τις επιχειρήσεις, σε σημείο που ορισμένες εταιρείες απαιτούν από τους υποψηφίους να έχουν εμπειρία στο Canva. Λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς του, υπάρχουν πολυάριθμα διαδικτυακά μαθήματα που διδάσκουν πώς να χρησιμοποιείτε αυτό το ισχυρό εργαλείο. Μέχρι σήμερα, το 2022, περισσότεροι από 110 εκατομμύρια χρήστες συνδέονται στο Canva κάθε μήνα – μια απόδειξη της αξίας του μέσα στην κοινότητα!

Το διδακτικό προσωπικό έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ομάδες, φακέλους και να έχει πρόσβαση σε πίνακες ανάλυσης καθώς και σε ροές εργασίας. Οι καθηγητές μπορούν επίσης να μοιράζονται εργασίες με μαθητές μέσω integrations όπως Canvas, Blackboard, Schoology, BrightSpace και άλλα.

Δείτε επίσης: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Meta Verified θα μπορούσε να έχει 12 εκατ. συνδρομητές μέχρι το 2024

Ξεχωριστά, οι admins μπορούν να ενεργοποιήσουν μια μέθοδο single sign-on (SSO) authentication προκειμένου να διαχειριστούν την πρόσβαση προσωπικού και μαθητών. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αναφορές και δικαιώματα διαχειριστή.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS