ΑρχικήinetΗ αναθεώρηση του Microsoft Surface Go LTE: Ασυναγώνιστη κινητικότητα

Η αναθεώρηση του Microsoft Surface Go LTE: Ασυναγώνιστη κινητικότητα

Surface Go LTEΗ σειρά Surface Pro της Microsoft έχει υπάρξει πολύ κερδοφόρα για την εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Το Surface Go κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018 ως μια έκδοση του Surface Pro, με χαμηλότερο κόστος, προσφέροντας στους αγοραστές έναν λιγότερο δαπανηρό τρόπο για να γίνουν πελάτες της Surface και λόγω του μικρότερου μεγέθους του σε σύγκριση με το Surface Pro, καθίσταται ένα πιο convertible Surface tablet. Όταν ανακοινώθηκε αρχικά η συσκευή, δουλευόταν και ένα μοντέλο με LTE connectivity, το οποίο κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018 ως το Surface Go LTE.

Με οθόνη 10 ιντσών, το Surface Go είναι αρκετά μικρότερο από το Pro και η προφανής σύγκριση θα ήταν ενάντια στο Surface 3, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015. Στο τριών ετών διάστημα μεταξύ αυτών των μοντέλων, η Microsoft φαίνεται να είχε εγκαταλείψει την ιδέα του μικρότερου convertible tablet από τη σειρά της. Αλλά χάρη στη χαμηλότερη τιμή, ήταν πάντα ένα δημοφιλές μοντέλο και είναι υπέροχο να δούμε ξανά να επαναφέρουν το Surface με μικρότερο μέγεθος. Παρόλο που το Surface 3 κυκλοφόρησε το 2015, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται περισσότερο από κάθε άλλο Surface πέραν των μοντέλων Pro και τώρα του Surface Go.

Κοιτάζοντας τους αριθμούς από το AdDuplex, από τον Δεκέμβριο του 2018, καθίσταται σαφές γιατί κυκλοφόρησε το Surface Go. Και παρόλο που κυκλοφορεί στην αγορά μόνο πέντε μήνες, έχει σαφώς κερδίσει την αγορά του Surface, με τη χρήση του να ξεπερνά τη χρήση  κάθε άλλου μη-Pro μοντέλου που κυκλοφόρησε ποτέ.

Το Surface Go LTE προσφέρει το πλεονέκτημα της συνεχούς σύνδεσης – με την προϋπόθεση ότι έχετε cellular coverage φυσικά. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει την ύπαρξη ενός ευρύτερου κοινού πελατών. Η Microsoft απευθύνει σαφώς το Surface Go LTE σε επιχειρηματικούς πελάτες που αναζητούν μια μικρή συσκευή που μπορούν να λάβουν επιτόπου, με ακόμη μικρότερο αποτύπωμα σε σχέση με το Surface Pro LTE και με έναν πιο ελαφρύ form factor. Όπως συνέβη με τις τελευταίες δύο παραλλαγές LTE για Surface, το Surface Go LTE χρησιμοποιεί μόντεμ Qualcomm X16.

Τα υπόλοιπα στοιχεία του Surface Go μένουν αμετάβλητα. Εξακολουθεί να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Pentium 4415Y και έχει την ίδια οθόνη 10 ιντσών 1800×1200 3:2 PixelSense. Η μόνη πραγματική διαφορά είναι ότι η έκδοση LTE είναι διαθέσιμη μόνο με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης SSD. Το μοντέλο 4 GB / 64 GB eMMC δεν μπορεί να αγοραστεί με LTE.

Το Surface Go προσφέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουν τα μεγαλύτερα αδέλφια του, συμπεριλαμβανομένης της θύρας Surface Connect για φόρτιση και δεδομένα. Πρόκειται για μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το Surface 3, το οποίο προσέφερε μόνο micro USB φόρτιση και το Surface Go διαθέτει έναν προσαρμογέα 24 Wat AC. Το πλεονέκτημα για τους επιχειρηματικούς πελάτες είναι ότι το Surface Go θα λειτουργεί με το ίδιο Surface Dock όπως και τα υπόλοιπα της ίδιας σειράς, που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το ρεύμα, τις οθόνες και το Ethernet στο γραφείο και στη συνέχεια με ένα μαγνητικό connector θα γίνεται άμεσα φορητό.

Το Surface Go προσφέρει επίσης και USB -C, το οποίο αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το Surface Go σε σύγκριση με το Surface Pro, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φορτιστή Type-C, ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Δεν διαθέτει θύρα USB Type-A, η οποία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του Surface Pro, αλλά σε μια φορητή συσκευή σαν αυτή, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα. Αν χρειάζεστε Type-A, μπορείτε φυσικά να πάρετε έναν προσαρμογέα για το Type-C ή να χρησιμοποιήσετε το Surface Dock.

Είναι αξιοσημείωτο να δούμε πόσο δημοφιλής είναι αυτή η συσκευή στην αγορά, παρά το γεγονός ότι είναι διαθέσιμη μόνο λίγους μήνες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS