ΑρχικήinetFacebook: Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν αυτά τα λάθη καθημερινά

Facebook: Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν αυτά τα λάθη καθημερινά

Εκατομμύρια χρήστες του Facebook κάνουν λάθη που μπορούν να αποφευχθούν και τα οποία μπορούν να διορθωθούν σε χρόνο μηδέν. Ανακαλύψτε τα 3 κρυμμένα διαμάντια του Facebook που πιθανότατα δεν γνωρίζατε ποτέ ότι υπήρχαν!

Δείτε επίσης: Πώς θα μεταφέρετε εικόνες και βίντεο από το Facebook στο Google Photos

Facebook

Στα κύρια εισερχόμενα μηνύματα του Facebook Messenger, θα συναντάτε σχετικά και χρήσιμα μηνύματα από ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί, υπάρχουν στην πραγματικότητα κι άλλα εισερχόμενα που μπορεί να έχετε παραβλέψει. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε την εφαρμογή Facebook Messenger και επιλέξτε το μενού που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Πατήστε την καρτέλα Αιτήματα μηνυμάτων για να αποκαλύψετε μηνύματα από άτομα που μπορεί να μην βρίσκονται στη λίστα επαφών του προφίλ σας. Αν είστε στο Facebook για αρκετό καιρό, πιθανότατα έχετε κάποια μηνύματα που περιμένουν στα εισερχόμενά σας. Στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε μια καρτέλα με την ένδειξη “Spam“, η οποία ανοίγει σε πιο περίεργα μηνύματα από ό,τι πριν. Εδώ το Facebook στέλνει μηνύματα που φαίνονται ύποπτα, παράξενα ή spammy και τα οποία πιθανότατα δεν θέλετε να διαβάσετε.

Με μερικά απλά χτυπήματα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα σας και να διαγράψετε μη απαραίτητα στοιχεία χωρίς καν να τα καταχωρήσετε! Απλώς κάντε κλικ στο “Επεξεργασία” στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε ποια θέλετε να ξεφορτωθείτε και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Διαγραφή“.

Εάν δεν απαντήσετε, το άτομο δεν θα μπορεί να σας καλέσει και δεν θα έχει πρόσβαση στην ενεργή σας κατάσταση ή στην απόδειξη ανάγνωσης.

Δείτε ακόμα: Οι αναζητήσεις για deactivate των Facebook και Instagram εκτοξεύθηκαν

λάθη

Γνωρίζετε για την αποκλειστική λίστα “απόρριψης” του Facebook; Περιέχει όλα τα άτομα στα οποία έχετε στείλει αιτήματα φιλίας και έχουν απορριφθεί. Ευτυχώς, μπορείτε τώρα να ακυρώσετε αυτές τις ξεχασμένες αιτήσεις.

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή σας στο Facebook και μετά κατευθυνθείτε στο μενού.
  • Τώρα μεταβείτε στο Φίλοι και πατήστε Εμφάνιση όλων επάνω δεξιά.
  • Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα εκκρεμή αιτήματα φιλίας σας.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που λέει Προβολή απεσταλμένων αιτημάτων.
  • Κάντε κλικ σε αυτό και θα μπορείτε να δείτε όλα τα αγνοημένα αιτήματα που έχετε στείλει όλα αυτά τα χρόνια.
  • Ακυρώστε και αφήστε όποια θέλετε.

Όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύ πιθανό να έχετε χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σας στο Facebook για να συνδεθείτε σε εφαρμογές και παιχνίδια. Ευτυχώς, είναι πανεύκολο να προσδιορίσετε ποιες εφαρμογές συνδέονται με το λογαριασμό σας στο Facebook.

  • Εκκινήστε το Facebook και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Εφαρμογές και ιστότοποι στην αριστερή πλευρά.
  • «Από εδώ, μπορείτε να δείτε εφαρμογές, ιστότοπους και παιχνίδια που είναι ενεργά ή που έχουν λήξει ή αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας», εξηγεί το Facebook.
  • “Μπορείτε να ενημερώσετε τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί τους, οι οποίοι μπορούν να δουν ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο και τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε.”

Δείτε επίσης: Το νέο S1deload Stealer malware χακάρει YouTube και Facebook accounts

Μπορείτε να κάνετε κλικ στην Προβολή και Επεξεργασία δίπλα σε μια εφαρμογή για να δείτε και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις της. Και μπορείτε να πατήσετε το Renew για να ενεργοποιήσετε ξανά την πρόσβαση για ένα παιχνίδι που έχει λήξει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS