ΑρχικήUpdatesInstagram: Η νέα δυναμική φωτογραφία προφίλ εναλλάσσεται μεταξύ της φωτογραφίας και του...

Instagram: Η νέα δυναμική φωτογραφία προφίλ εναλλάσσεται μεταξύ της φωτογραφίας και του avatar σας

Το Instagram μόλις παρουσίασε ένα απίστευτο νέο χαρακτηριστικό: τη δυναμική φωτογραφία προφίλ η οποία θα εναλλάσεται μεταξύ της φωτογραφίας προφίλ και του avatar σας. Προηγουμένως αυτό δεν ήταν εφικτό – θα έπρεπε να επιλέξετε μια ενιαία εικόνα και για τα δύο. Αλλά τώρα Θα μπορείτε να εναλλάσσετε εύκολα μπρος-πίσω για μέγιστο αποτέλεσμα!

Δείτε επίσης: Instagram και Facebook εισάγουν περισσότερα όρια στη στόχευση εφήβων με διαφημίσεις

instagram avatar

«Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το avatar σας στην άλλη όψη της φωτογραφίας σας – και τα άτομα που επισκέπτονται το προφίλ σας θα βλέπουν και τα δύο», ανέφερε το Instagram στο Twitter.

Για να προσθέσετε ένα avatar που θα συνοδεύει την εικόνα του προφίλ σας, απλά μεταβείτε στο κουμπί “Edit Profile”. Μετά την προσθήκη του avatar, η εικόνα του προφίλ σας θα αναστραφεί αυτόματα στο avatar σας όταν οι χρήστες επισκέπτονται το προφίλ σας.

Δείτε επίσης: Το Instagram λανσάρει το «quiet mode» για να κάνετε ένα διάλειμμα από το app

Για πρώτη φορά, οι χρήστες των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του avatar animation! Το avatar σας θα κυματίζει όταν εμφανίζεται για να δημιουργήσει μια πιο δυναμική και καθηλωτική εμπειρία χρήστη.

instagram φωτογραφία προφίλ

Η Meta έφερε επανάσταση στο Instagram πριν από σχεδόν ένα χρόνο, εισάγοντας τα avatars, και τώρα το πάει στο επόμενο επίπεδο με τη νέα δυναμική λειτουργία της φωτογραφίας προφίλ. Η εταιρεία λάνσαρε τα avatars το 2020 για να ανταγωνιστεί τα Bitmoji της Snap και τα ενημερώνει σταθερά σε όλες τις πλατφόρμες – από το Instagram μέχρι το Facebook, το WhatsApp και το Messenger.

Δείτε επίσης: Meta: O Donald Trump θα επιστρέψει σε Facebook και Instagram

Αφού ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, εξέφρασε την άποψη ότι η πλατφόρμα θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προτεραιότητα στις φωτογραφίες το 2023 κατά τη διάρκεια ενός εβδομαδιαίου Q&A με τους χρήστες και αποκάλυψε ότι πέρυσι έδειξαν πάρα πολλά βίντεο σε σύγκριση με τις φωτογραφίες- η έναρξη της νέας δυναμικής λειτουργίας της φωτογραφίας προφίλ είναι εδώ. Με αυτή την είδηση, διαβεβαιώνει όλους τους χρήστες ότι οι φωτογραφίες θα παραμείνουν πάντα μια ουσιαστική πτυχή του Instagram.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS