ΑρχικήHow ToAirpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Υπάρχουν μερικές επιπλέον λειτουργίες στα AirPods που ίσως δεν γνωρίζετε. Δείτε πώς μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο!

Τα AirPods της Apple έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ασύρματα ακουστικά στην αγορά. Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, είναι ελαφριά και χρησιμοποιούν την τεχνολογία Bluetooth για εύκολη ασύρματη σύνδεση. Αυτό όμως που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι τα AirPods σας μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα από το να ακούν απλώς μουσική και podcasts. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις λειτουργίες που μπορείτε να ξεκλειδώσετε με τα AirPods σας. Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία ακρόασης.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία
Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών

Συνδέοντας τα AirPods με το Apple ID σας, μπορείτε να απολαμβάνετε τεχνολογία hands-free με ευκολία. Δεν θα χρειάζεται να κάνετε pair τις συσκευές σας κάθε φορά που θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε- απλά συνδέστε τις με το ίδιο Apple ID. Επιπλέον, τα AirPods έχουν τη δυνατότητα να σας ακολουθούν αυτόματα και να αλλάζουν μεταξύ των συσκευών ανάλογα με τις ανάγκες.

Αν δεν θεωρείτε αυτή τη λειτουργία χρήσιμη, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της. Για να το κάνετε αυτό, την ώρα που χρησιμοποιείτε τα AirPods με το iPhone σας, μεταβείτε στο Settings > Bluetooth στο iPhone ή το iPad σας και πατήστε το κουμπί “i” δίπλα στα ακουστικά σας. Στην ενότητα “Connect to This iPhone/iPad”, επιλέξτε “When Last Connected to this iPhone/iPad”, αν θέλετε να αποτρέψετε το iPhone ή το iPad σας από την αυτόματη εναλλαγή στα AirPods σας όταν τα χρησιμοποιείτε με κάτι άλλο.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία
Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Με πρόσβαση στις ρυθμίσεις Bluetooth του Mac σας και κάνοντας κλικ στο “i” δίπλα στα AirPods σας, μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση ανά συσκευή. Αυτό είναι χρήσιμο για συσκευές στις οποίες θα ήταν βολικό να το έχετε (όπως ένα iPad), και η απενεργοποίησή του για άλλες συσκευές στις οποίες μπορεί να είναι περισσότερο ενοχλητικό (όπως το Mac σας).

Χρήση προσασμόσιμων συντομεύσεων

Τόσο με τα αρχικά AirPods όσο και με τα AirPods δεύτερης γενιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χειρονομία double-tap. Αυτό σας επιτρέπει να αναθέτετε διαφορετικές λειτουργίες σε κάθε ακουστικό, όπως παύση και αναπαραγωγή μουσικής, χρήση του Siri ή παράλειψη κομματιών.

Τα AirPods τρίτης γενιάς είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα δύναμης που ενεργοποιείται με συμπίεση. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπιέσετε για αναπαραγωγή και παύση της μουσικής, δύο συμπιέσεις για μετάβαση προς τα εμπρός, τρεις συμπιέσεις για μετάβαση προς τα πίσω ή ένα συνδυασμό squeeze-and-hold για ενεργοποίηση της Siri. Μπορείτε επίσης να δέχεστε εισερχόμενες κλήσεις με μία μόνο συμπίεση.

Τα AirPods Pro και τα AirPods δεύτερης γενιάς χρησιμοποιούν επίσης αισθητήρα δύναμης, με τους τρόπους χειρισμού να είναι ίδιοι όπως στα AirPods τρίτης γενιάς. Η μόνη εξαίρεση εδώ είναι ότι για να μεταβείτε μεταξύ της λειτουργίας Transparency και του Active Noise Cancellation, πρέπει να τα πιέσετε και να τα κρατήσετε πατημένα. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε αυτή τη συμπεριφορά αργότερα από τον πίνακα ρυθμίσεων του AirPod, αν χρειαστεί.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη εμπειρία ήχου
Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Τα ακουστικά AirPods Max διαθέτουν ψηφιακή κορώνα με την οποία μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή ή παύση της μουσικής με ένα απλό πάτημα, διπλό πάτημα για να μεταπηδήσετε στο επόμενο κομμάτι, τριπλό πάτημα για να πάτε πίσω και περιστροφή για να ρυθμίσετε την ένταση. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί ελέγχου θορύβου για να αλλάξετε μεταξύ της λειτουργίας Transparency και του active noise cancellation. Αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις.

Δείτε επίσης: iPhone 15: Φήμες αναφέρουν ότι θα έχει πιο στρογγυλό design

Αν θέλετε να δείτε αν τα AirPods σας έχουν προσαρμόσιμα στοιχεία ελέγχου, μεταβείτε στο Settings > Bluetooth. Από εκεί, πατήστε το “i” δίπλα στα AirPods σας ενώ τα φοράτε.

Ενεργή ακύρωση θορύβου (Active Noise Cancellation)

Εάν έχετε ένα ζευγάρι AirPods Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds ή AirPods Max, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) για να αφαιρέσετε το θόρυβο του περιβάλλοντος. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το στέλεχος στα AirPods σας ή χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί ελέγχου θορύβου στα Airpods Max, το ANC της Apple υπόσχεται αρκετά καλά αποτελέσματα.

Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε χρησιμοποιείτε τα AirPods: σε ένα iPhone ή iPad, ανοίξτε το Control Center και πατήστε παρατεταμένα το Volume Slider. Πατήστε το κουμπί “Noise Control” για να επιλέξετε μεταξύ των εξής επιλογών: Noise Cancellation, Off, και Transparency. Σε έναν Mac, κάντε κλικ στην επιλογή Sound στο Control Center όταν τα AirPods σας είναι συνδεδεμένα.

Αν και η ενεργοποίηση του ANC (ενεργή ακύρωση θορύβου) καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από την μπαταρία από ό,τι αν απλά απενεργοποιούσατε τη ρύθμιση, αν σας ενδιαφέρει να καταναλώνετε όσο το δυνατόν λιγότερο από τη διαθέσιμη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας (ή αν ακούτε κάτι σε ένα αρκετά ήσυχο περιβάλλον), ίσως αξίζει να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.

Ακούστε τον κόσμο γύρω σας με το Transparency Mode

Σχεδόν ολόκληρη η οικογένεια AirPod είναι συμβατή με τη λειτουργία Transparency, όπως: AirPods Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds και AirPods Max. Μπορείτε να αλλάξετε σε αυτή τη ρύθμιση κρατώντας πατημένο το στέλεχος των AirPods σας ή πατώντας το κουμπί ελέγχου θορύβου, αν έχετε AirPods Max.

Αυτή η λειτουργία δεν είναι μόνο χρήσιμη, αλλά και βολική, αφού δεν χρειάζεται να αφαιρείτε τα ακουστικά σας κάθε φορά που κάποιος θέλει να σας μιλήσει. Η λειτουργία Transperancy θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί ως ένα σημαντικό μέτρο ασφαλείας – ιδιαίτερα αν είστε δρομέας ή ποδηλάτης που του αρέσει να ακούει μουσική ενώ γυμνάζεται.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη εμπειρία ήχου
Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Αν και η λειτουργία Transperancy είναι εξαιρετική, έχει μερικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, αν παίζετε μουσική σε υψηλή ένταση και κάποιος αρχίζει να σας μιλάει, μπορεί να είναι δύσκολο να ακούσετε τι λέει. Ωστόσο, με περιεχόμενο προφορικού λόγου όπως τα podcast, αυτό δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τη λειτουργία Transperancy, μειώστε γρήγορα την ένταση ή διακόψτε τον ήχο σας με ένα απλό πάτημα (ή πατήστε την ψηφιακή κωρόνα στα AirPods Max) πριν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Transperancy.

Μοιραστείτε τον ήχο με άλλα AirPods (ή Beats)

Μπορείτε να μοιραστείτε ό,τι ακούτε με κάποιο άλλο άτομο μέσω ακουστικών, συμπεριλαμβανομένων των AirPods πρώτης γενιάς, παλαιών μοντέλων Beats όπως το BeatsX και οποιωνδήποτε άλλων ακουστικών που χρησιμοποιούν τα τσιπ W1, H1 ή H2. Θα χρειαστείτε επίσης iPhone 8 ή νεότερο, iPad πέμπτης γενιάς ή νεότερο, iPad Air τρίτης γενιάς ή παρόμοιο για να λειτουργήσει αυτό.

Όταν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τον ήχο σας ασύρματα, αρχίστε να ακούτε από τα προσωπικά σας AirPods ή ακουστικά Beats ως συνήθως. Μετά από αυτό, το Control Center θα εμφανιστεί στο iPhone ή το iPad σας σαρώνοντας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Από εκεί, πατήστε στο σημείο όπου αναφέρεται AirPlay (ασύρματος ήχος) στην επάνω δεξιά γωνία του πλαισίου Now Playing.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη εμπειρία ήχου
Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Αφού επιλέξετε την προτροπή “Share Audio…” στη λίστα συσκευών, ήρθε η ώρα να αντιστοιχίσετε τα AirPods του φίλου σας. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε τη θήκη φόρτισης τους κοντά με τα ακουστικά μέσα και το καπάκι ανοιχτό. Αν χρησιμοποιούν AirPods Max, απλά πείτε τους να τα κρατήσουν κοντά στη συσκευή. Τέλος, για τα ακουστικά Beats, βάλτε τα σε λειτουργία pairing πριν τα κρατήσετε κοντά.

Το δεύτερο ζευγάρι ακουστικών θα εμφανιστεί στη λίστα ως διαθέσιμη συσκευή προς επιλογή. Μετά τη σύνδεση, μπορείτε να διαχειριστείτε τα επίπεδα έντασης ήχου για κάθε άτομο χρησιμοποιώντας το slider στη λίστα συσκευών. Για να ολοκληρώσετε την κοινή χρήση μουσικής με κάποιον, πατήστε το όνομά του από τις συσκευές στο Control Center.

Ακούστε Spatial Audio με το Dolby Atmos

Το καθηλωτικό spatial audio με εντυπωσιακό ήχο surround είναι τώρα διαθέσιμο στα AirPods Pro, AirPods τρίτης γενιάς, AirPods Max και Beats Fit Pro. Δεν χρειάζεστε τίποτα ιδιαίτερο για να απολαύσετε αυτή τη νέα λειτουργία, εκτός από μια συμβατή συσκευή όπως το Apple Music, το Tidal, το Netflix ή το Apple TV+. Αναζητήστε το λογότυπο Dolby Atmos την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να αποφασίσετε ποιο περιεχόμενο θα καταναλώσετε χρησιμοποιώντας τις ακουστικές συσκευές σας AirPods ή Beats!

Για να χρησιμοποιήσετε το spatial audio σε ένα iPhone ή iPad, ξεκινήστε την αναπαραγωγή μιας πηγής που είναι συμβατή με αυτόν και, στη συνέχεια, ανοίξτε το Control Center σαρώνοντας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το volume slider και, στη συνέχεια, πατήστε “Spatial Audio” και επιλέξτε μεταξύ των λειτουργιών “Fixed” και “Head Tracked” ή “Off” για να απενεργοποιήσετε εντελώς τη ρύθμιση.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Υπάρχουν πολλές εμπειρίες Dolby Atmos, η καθεμία με τα δικά της πλεονεκτήματα. Το head tracking μπορεί να κάνει την εμπειρία σας πιο καθηλωτική, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε περίπτωση. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το “Spatialize Stereo” , αλλά αυτό μπορεί να μην παράγει πάντα την καλύτερη ποιότητα ήχου. Αν θέλετε να εξατομικεύσετε ακόμη περισσότερο την ηχητική σας εμπειρία, μπορείτε να σαρώσετε το κεφάλι σας και να ρυθμίσετε εξατομικευμένο spatial audio – μια λειτουργία που εισήχθη στο iOS 16.

Δείτε επίσης: Βραζιλία: Η ρυθμιστική αρχή κατάσχεσε εκατοντάδες iPhone

Ήχος cinema με την Apple TV

Αν έχετε Apple TV, τα AirPods σας θα είναι διαθέσιμα χωρίς να χρειάζεται να περάσετε ξανά από τη διαδικασία σύζευξης. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Home στο τηλεχειριστήριό σας και, στη συνέχεια, πατήστε το AirPlay (το κουμπί ασύρματου ήχου που μοιάζει με κύκλο με μερικά τρίγωνα πίσω του) για να δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες εξόδους. Με τα AirPods σας ήδη τοποθετημένα στα αυτιά σας, θα μπορείτε τώρα να τα επιλέξετε ανάμεσα στις άλλες επιλογές που εμφανίζονται ως έξοδο για τους σκοπούς σας στην Apple TV σας.

Αν έχετε AirPods Pro, AirPods τρίτης γενιάς, AirPods Max ή συμβατά μοντέλα Beats, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας για να απολαύσετε spatial audio με πηγές Dolby Atmos, όπως το Apple TV+, το Netflix και άλλα. Ωστόσο, για να λειτουργήσει αυτό το χαρακτηριστικό, θα χρειαστείτε μια Apple TV 4K πρώτης γενιάς (2017) ή νεότερη.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία
Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Ενώ άλλα ηχεία μπορούν να συνδεθούν σε ένα Apple TV, θα μπορούν να παράγουν μόνο τυπικό στερεοφωνικό ήχο. 

Χρησιμοποιήστε τη Siri με τα Airpods

Με ενεργοποιημένη τη ρύθμιση “Hey Siri” στο iPhone ή το iPad (μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από το Settings > Siri & Search), όποτε φοράτε τα AirPods, αυτά θα γίνονται αυτόματα το προεπιλεγμένο μικρόφωνο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Siri ενώ τα φοράτε, λέγοντας πράγματα όπως “Hey Siri, set a timer for five minutes”, ώστε να μπορείτε να κάνετε άλλες εργασίες hands-free.

Αν δεν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία “Hey Siri”, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Siri με τα AirPods, αλλά θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Αυτό λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα με το μοντέλο των ακουστικών που έχετε. Για παράδειγμα, τα AirPods τρίτης γενιάς επικαλούνται το Siri όταν πιέζετε και κρατάτε πατημένο το ακουστικό. Στα μοντέλα AirPods Pro, ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε αυτή την προεπιλεγμένη συμπεριφορά στο Settings > Bluetooth. Στη συνέχεια, πατήστε το “i” δίπλα στο συγκεκριμένο μοντέλο AirPod που έχετε.

Συνδέστε τα Airpods με οτιδήποτε έχει Bluetooth

Μπορείτε να συνδέσετε τα AirPods σας με οποιαδήποτε συσκευή Apple χωρίς κόπο, ακόμη και αν δεν έχουν ακόμη αντιστοιχιστεί. Μπορείτε επίσης να τα συνδέσετε με άλλες συσκευές Bluetooth, όπως ένα Nintendo Switch ή ένα Windows PC, εξίσου εύκολα. Μόλις συνδεθούν, μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ αυτών των συσκευών ανά πάσα στιγμή, μπαίνοντας στη pairing mode.

Αν θέλετε να το κάνετε αυτό με άλλα AirPods εκτός από τα AirPods Max, βάλτε τα AirPods σας στη θήκη φόρτισης και ανοίξτε την. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στο πίσω μέρος της θήκης μέχρι να δείτε την ένδειξη LED να αρχίζει να αναβοσβήνει. Τώρα συνδέστε τα AirPods σας όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλα ακουστικά Bluetooth (συνήθως πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις Bluetooth σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε).

Τα AirPods Max λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε πατημένο το κουμπί noise control μέχρι να αναβοσβήνει η φωτεινή ένδειξη κατάστασης με λευκό χρώμα.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ξανά τα AirPods με το iPhone ή άλλα προϊόντα Apple, απλά επιλέξτε τα ως πηγή ήχου στο iOS ή στο macOS. Αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε με μια άλλη συσκευή Bluetooth, θα πρέπει να τα κάνετε pair ξανά (αλλά η διαδικασία θα είναι ταχύτερη αν το έχετε ήδη κάνει στο παρελθόν).

Βρείτε τα χαμένα Airpods σας

Η εφαρμογή Find My σας επιτρέπει να εντοπίσετε τα AirPods σας, εμφανίζοντας την τελευταία γνωστή θέση τους σε έναν χάρτη. Ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στην επιλογή Devices(ή αναζητήστε στην πλαϊνή γραμμή σε Mac). Από εκεί, επιλέξτε τα AirPods σας.

Εάν ένα ακουστικό πέσει από τη θήκη αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται εντός εμβέλειας μιας άλλης συσκευής, μπορείτε να επιλέξετε “Play Sound” για να σας ειδοποιήσει. Αποφύγετε να έχετε το AirPod στο αυτί σας όταν το κάνετε αυτό γιατί ο ήχος που βγάζει είναι πολύ δυνατός. Για να έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να βρείτε το χαμένο AirPod σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο είναι όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν έχει γλιστρήσει μέσα από τη χαραμάδα του καναπέ σας, θα είναι πιο πιθανό να το βρείτε.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία
Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Αν δεν μπορείτε να βρείτε τα AirPods σας, μπορείτε να τα ρυθμίσετε έτσι ώστε να φαίνονται “χαμένα”, η οποία είναι παρόμοια με τη λειτουργία Lost Mode στο iPhone, το Mac ή το AirTag. Αν κάποιος άλλος χρήστης iPhone συναντήσει τα χαμένα σας ακουστικά και προσπαθήσει να τα κάνει pair, θα δει ένα μήνυμα που μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στα AirPods σας.

Fit Test για ταιριαστά earbuds

Όταν παραλαμβάνετε για πρώτη φορά τα AirPods Pro ή τα AirPods τρίτης γενιάς, θα σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής των earbuds που θα χρησιμοποιήσετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, αυτά τα earbuds θα πρέπει να σχηματίζουν μια στεγανοποίηση με το ακουστικό σας κανάλι- ωστόσο, η πολύ σφιχτή στεγανοποίηση μπορεί να προκαλέσει πτώση των earbuds ή να γίνουν άβολα.

Αν θέλετε να δείτε αν τα τρέχοντα ακουστικά σας ταιριάζουν καλά, ακολουθήστε τα εξής βήματα: βάλτε τα AirPods στα αυτιά σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Settings > Bluetooth. Βρείτε και πατήστε το “i” δίπλα στα AirPods σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Test Ear Tip Fit και ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται.

Airpods: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

Φορτίστε ασύρματα

Μπορείτε εύκολα να φορτίσετε τα AirPods Pro, τα AirPods δεύτερης γενιάς ή νεότερα με τη θήκη ασύρματης φόρτισης χρησιμοποιώντας έναν ασύρματο φορτιστή με πιστοποίηση Qi. Για να ελέγξετε αν λειτουργεί, απλά τοποθετήστε τα AirPods σας στο φορτιστή και αναζητήστε τον κίτρινο σηματοδότη. Αν αντί αυτού βλέπετε μια κόκκινη ένδειξη, τότε δοκιμάστε να αναπροσαρμόσετε τη θέση της θήκης φόρτισης.

Με τα AirPods, μπορείτε να φορτίσετε τη θήκη μόνη της ή με τα ακουστικά μέσα. Αν έχετε AirPods Pro δεύτερης γενιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φορτιστή Apple Watch, επειδή αυτό το μοντέλο συνοδεύεται από θήκη φόρτισης MagSafe.

Επιπρόσθετα, μια θήκη δεν είναι το μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί να θέλετε να αγοράσετε για τα AirPods σας, αλλά είναι ένα από τα λίγα που πραγματικά αξίζει τον κόπο. Αυτό θα αποτρέψει τα AirPods σας από το να πέσουν από τη θήκη φόρτισης.

Συνοψίζοντας, υπάρχουν πολλά στοιχεία στα Airpods σας για τα οποία μπορεί να μην γνωρίζατε. Μπορείτε να απολαύσετε την συσκευή πραγματικά αξιοποιώντας την στο έπακρο με αυτές τις γνώσεις.

Πηγή: howtogeek.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS